2 d’agost del 2007

El regidor tortosí de Joventut i Societat de la Informació estrena el seu bloc

El nou regidor tortosí de Joventut i Societat de la Informació, Emili Lehmann, m'informa que acaba d'estrenar el seu bloc a internet. Segons Lehmann, el seu bloc pretén informar-nos de la realitat de Tortosa, especialment de les àrees que té al seu càrrec. El regidor, nascut el 1976, és veí de Ferreries i recentment ha estat nomenat per l'alcalde Ferran Bel com a regidor responsable de l'acció de govern en aquest barri. De fet, ha estrenat el seu bloc amb un comentari sobre les obres d'obertura del carrer Migdia, que connecta la zona de la Rambla de Catalunya amb el sector de Ferreries-Nord. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Lehmann va incorporar-se a l'empresa familiar del mateix nom, l'única destil·leria que actualment hi ha a les Terres de l'Ebre. A més, està donant classses al campus de les Terres de l'Ebre, i al seu perfil ens recorda que ha jugat durant més de 15 anys a totes les categories del Club de Bàsquet Cantaires.

8 comentaris:

  1. enhorabona i benvingut!

    ResponElimina
  2. benvingut al club dels polítics mediocres, extra listillos, sense escrupols, prepotens, reis de la difamació, del populisme... i altres mals? altrament dit nou govern bel-crac-populista
    o es la benvinguda al barri de ferreries?
    o es a la blocesfera?
    especifica granera que tu tens molt de temps.

    ResponElimina
  3. Mafalda en mediocres com tu no cal donar més explicacions.

    ResponElimina
  4. Granera, el problema esta en que posar-se al nivell teu de mediocritat es tan difícil.

    Ara estic d'acord amb mafalfa estem davant del govern populista del crac Bel, envoltat de gent que dexia molt que desitjar, que així va el pobre ajuntament, ves i pregunta.

    ResponElimina
  5. granera si es fes un concurs de mediocres tu seris el primer fins i tot més que el teu jefe, vaja igual(que no vull que et foti un "colleja"que'l noi gasta molta llana),
    a més també, guanyaries o empataries, en l'apartat de difamadors,aquest te'l disputaris entre molts altres dels vostres acolits, en la teva senyora,
    vaja que a la granera no m'atreveixo a donar-li un premi en solitari ja que en el fons soc molt humana i tinc por de les represalis que puguis tindre, que ja se sap que "los regímenes" no perdonen,altrament dits governs populistes-cracs-bel.

    ResponElimina
  6. UI Mafalda com m'agrades, tant educada, tan sutil, tan correcta, tan poc socialista i d'esquerres, ohhhh. Per cert, dir-te que estic solter i disponible, no sóc casat. També dir-te que tinc la sort de ser el meu propi jefe i que les "colleges" me les casco jo mateix. pel demés, sí, tens raó sóc molt medioce i no tinc el teu nivell. Que en farem.

    ResponElimina
  7. granera: solter, amb tendencies a l'autoflagelació,mediocre i difamador confés... ets una perla per la ciencia, no has pensat mai en entra en un programa d'aquests... o millor casat que avui dia ja ho por fer tothom.

    ResponElimina
  8. Pareixeu criatures, em sembla una falta de respecte pel blog i per la persona que l´ha creat que us comporteu així........

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta