31 de juliol del 2007

El nou Lax'n'Busto podria actuar a les festes de la Cinta de Tortosa, el 8 de setembre

El grup català de rock Lax'n'Busto podria ser una de les primeres actuacions confirmades per a les festes de la Cinta d'enguany. Un lector habitual del bloc, Ferran Rasman, ens ha avisat que la pàgina oficial de Lax'n'Busto ja ha incorporat Tortosa a la seua agenda de concerts, concretament el 8 de setembre (segon cap de setmana de la Cinta). Sembla que l'Ajuntament ha pres bona nota de les preferències dels lectors de La Marfanta, ja que com recordareu Lax'n'Busto van quedar en tercera posició per darrera de Maná i Muchachito Bombo Inferno, amb un 16% dels vots. En aquell moment, ja vaig assenyalar que Lax'n'Busto quedaven dintre de les possibilitats pressupostàries de Tortosa. D'altra banda, aquest lector del bloc em demana que digui a l'Ajuntament que faci un esforç per portar Muchachito, que acaba de treure el seu segon disc i encara té lliures algunes dates de setembre. En qualsevol cas, aquesta ja em sembla una bona elecció, ja que serà interessant veure com funciona en directe Lax'n'Busto amb el seu nou cantant...

4 comentaris:

  1. Hola Gustau,

    aquest lector del bloc anomenat Fernando Rasman no és un simple afeccionat de música, sino que és un personatge que sap molt de música.
    I no es perd cap concert. De fet vaig coincidir el mateix dia amb ell a Sta. Bàrbara (Loquillo) i a S. Carles (Boikot). Per tant, hauríem d'escoltar les seves recomanacions molt i molt. I si ell diu que s’ha de fer un esforç i portar a Muchachito, ho hem de fer.

    10

    Paco

    ResponElimina
  2. Valoro positivament el format de dos actuacions per a les Festes de la Cinta. Una, com és habitual, correspon a un grup català i l’altra es reserva normalment per a un grup espanyol. A banda de Muchachito Bombo Infierno, hi ha altres grups que es podrien posar a tir per a Tortosa com: Fito i los Fitipaldis, Coti, la Mala Rodriguez o Sidonie. Tots sabem que els concerts als pobles i ciutats de les nostres terres, no arrosseguen una quantitat important de gent (mireu el cas de Alejandro Sanz a Tortosa o Loquillo a St. Barbara), així que, portar un grup com Manà o de pressupost similar no trobo que surti rentable. És només una opinió.

    ResponElimina
  3. Ja que parlem de bona musica a les TTE, si em permeteu, una mica de propaganda - els dies 10 (L'Ampolla) i 14 (Roquetes) de setembre tocarà un grup de blues de Yorkshire, The Revelator Band - bonissims!! No tenen perdua en directe! (i segur que si l'ajuntament de Tortosa vulguessen, també vindrien uns dies abans per la Cinta!).
    A banda d'aixo, estic d'accord en les propostes dels anteriors comentaris, se necessita un parell de concrets amb una mica de nom, pero sense passar-nos!

    ResponElimina
  4. Altres coses que tenen bona relació qualitat-preu-atracció: Pereza, Antònia Font, Julieta Venegas (va tocar a Tremp que té 5000 habitants), M. Erentxun, etc.

    Penseu que Dover va tocar fa 2 anys a Batea.

    També pensar en algun festival potent de música electrònica com ja ho són Xofars de Flix i FAME d'Ascó.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta