21 de setembre del 2007

La policia deté el presumpte piròman de cotxes de Roquetes i Jesús

Agents del Cuerpo Nacional de Policía, en col·laboració amb la Policia Local de Tortosa, van detenir ahir un veí d'Aldover, acusat d'haver calat foc a un cotxe al carrer del Carme de l'EMD de Jesús. Els fets que se li imputen van tenir lloc la mitjanit del passat dimecres, 19 de setembre, quan el detingut hauria provocat el foc que va cremar parcialment un turisme Citroën Xsara Picasso, que estava estacionat al carrer. Segons l'Ajuntament tortosí, fonts policials van informar que la forma d’actuar del detingut és la mateixa que s’ha emprat en els últims incendis de cotxes a Roquetes. Per aquest motiu, les mateixes fonts no descarten que l’autor pugui ser el mateix, tot i que la investigació continua oberta. En el cas de Roquetes, havien cremat un total de vuit cotxes en només tres setmanes de diferència, un total de deu vehicles des que va començar l'any. L'últim incident va tenir lloc diumenge, 16 de setembre, a la matinada, quan van cremar quatre cotxes. Els actes vandàlics van tenir lloc al nucli antic de Roquetes, concretament als carrers de Santa Anna, Consolació i del Canal. L'any passat també s'havien produït uns fets semblants, ja que durant el 2006 van arribar a cremar onze vehicles, entre motocicletes i turismes.

3 comentaris:

  1. Felicitacions pels policies !!!

    ResponElimina
  2. Es del tot inadmissible que una noticia com aquesta , que respon al esforç d’uns professionals; no tingui cap resposta de la ciutadania...Una ciutadania que reclama seguretat , una ciutadania que vol policia de barri, una ciutadania que sap demanar molt i donar poc. Felicitats pels policies de la meva part per l’actuació.! (PDT .- El de dalt també soc jo)

    ResponElimina
  3. El que s'hauria de fer ( per part de Gustau)es rectificar o actualitzar la noticia, ates que , segons sembla, l'autor no es el mateix el de Jesus que el de Roquetes.
    I en quant a mc calan, una altra vegada abans de llençar les campanes al volt, esperar uns dies, i al menys, de moment, tambe rectificar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta