19 d’octubre del 2007

El 33 emet avui un documental sobre Saragatona

El programa Taller.doc del canal 33 emet aquesta nit el documental que en els últims mesos ha estat enregistrat sobre el grup de música i dansa tradicional Saragatona. El documental, que començarà a les 23,35 hores, és un treball dels ebrencs Santi Valldepérez i Guille Barberà, i aproparà els espectadors a la tasca de recuperació de les jotes i danses de que fa Saragatona. Les danses que han incorporat al repertori del grup en aquesta ocasió són les jotes de la Fatarella, que encara es ballen al poble per Sant Blai. També les Majorales, de la comarca del Priorat, que és una dansa que actualment gairebé ja no es balla. El documental es complementa amb entrevistes i testimonis de membres de Saragatona. El canal 33 ha previst una reemissió del documental, també avui, a les 03,05 hores de la matinada. Pels que no el pugueu veure, penseu que el programa Taller.doc també està disponible de forma gratuïta al servei 3alacarta, a través del web de Televisió de Catalunya, i que el canal internacional per satèl·lit, TVCi, demà a les 5.025 hores de la matinada i diumenge a les 12.05 hores del migdia, una hora que sens dubte és una mica més decent.

2 comentaris:

  1. Gràcies. ara posaré el DVD a gravar. me n'he enterat tot just a temps!

    ResponElimina
  2. Ahir vaig veure el documental del 33 i em va agradar molt Animo al grup Saragatona a que continui transmeten a les generacions futures la nostra cultura i les nostres tradicions.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta