6 d’octubre del 2007

Els regants del Xerta-Sénia es declaren antitransvasament

El president de la Comunitat de Regants del Xerta-Sénia, Lluís Cortiella, ha dit que està tan en contra d'un possible transvasament del riu Ebre com els membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). Cortiella ha fet aquestes declaracions, que avui reprodueix el diari El Punt, després que el portaveu de la PDE, Manolo Tomàs, insistís en aquesta entrevista que el regadiu del Xerta-Sénia obre la porta a un transvasament d'aigua cap a Castelló. "Posar en marxa el regadiu Xerta-Sénia no implica fer un transvasament, perquè el canal que ha de transportar l'aigua només tindrà una llargada de 35 quilòmetres", ha recordat Cortiella. A més, el president de la Comunitat de Regants ha insistit que també es pot fer un transvasament sense posar en marxa aquest regadiu de l'interior del Baix Ebre i el Montsià. A més, el president del Xerta-Sénia ha reclamat a la PDE que aclareixi si està en contra del projecte com a regadiu.

3 comentaris:

  1. Ja en parlarem per la boca petita quan los números de la "subvencionada per tots" comunitat de "possibles regants" veigue que han de pagar massa.

    La paraula d'este home val igual que la de qualsevol persona del territori ni menys ni més! I la seva influència zero.

    Que ha de dir?
    El que més convingue als amos.

    ResponElimina
  2. I que pensen regar am nl'aigua?
    Amel·lers i oliveres? Pos is eles regadius de la vora del riu s'estan abandonant!
    Este canal és aigua per a Marina d'Or, l'únic que mos pot salvar és que l'especulació imboliaria i la cultura del "pelotazo" se'n vaiguen en orris.

    ResponElimina
  3. Un bon dia, una intervenció divina (o algo així) va impedir que l'aigua de l'Ebre marxes a Sagunt.
    El dimoni banyut va renegar sobre la seua sang i rabiós va concebir un PHN. Així, no només a Castelló arribaria l'aigua, segons aquell ésser maligne, sinó fins Almeria. Allí on nostre sinyor va perdre la samarreta!.
    Bona revenja plantejava Lucifera la diablessa. Però, un grapat de follets van sortir d'entre les pedres i li van aturar les cames al monstruós projecte que tenia que anar per mateix lloc que el maleit canal de Franco(...i és que...).
    Però, els diables i diablesses no paren. I tenten tothom: "Demaneu aigua!", "Regueu!", "Canvieu les milenaries oliveres per massificats cítrics!", "Constriuuuuu!".
    I clar, qui es resisteix a un grapat d'or? Ni que sigue pintat!
    Jo penso que ara ens toca que vingue algun arcàngel, o ser d'eixa mena, que, ja sigue amb espasa flamejant o amb una flor de lliri, agrane el territori de diables i gent de mal pensar.
    No em cap cap dubte de que d'una manera o una altra este canal no te un bon futur, com no ha tingut un bon passat.
    I és que no val la pena aliar-se en segons qui. Sols acabar tu estovat i en algun veí fotent-se't a la cara.
    Les amenaces, però, augmenten dia a dia.Lucifera està que brama!

    Toc, toc .... Eic Miquel!
    Que? Quan baixes a fer un vol?
    Vine en qui vulgues, teniu faena!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta