10 d’octubre del 2007

L'Ajuntament d'Ulldecona dóna suport a la caça en barraca

L'Ajuntament d'Ulldecona ha reiterat el seu suport a la caça en barraca, en una carta enviada al conseller de Medi Ambient per animar-lo a aprovar el decret per legalitzar-la. En la carta, Ulldecona recorda que el ple municipal ha manifestat per unanimitat, més d'un cop, el suport de l'Ajuntament a aquesta pràctica de caça. Així, afirmen que la caça en barraca és un mètode selectiu i tradicional molt arrelat al Montsià que forma part de la identitat de les Terres de l'Ebre i que també ajuda el sector olivarer a reduir la població de tords.

El Punt (10-Octubre-2007)

2 comentaris:

  1. Crec que es injustificable, per molt tradicional que sigui, seguir practicant la caça en barraca i encara trobo pitjor que un ajuntament doni suport a una activitat d'aquest tipus. ¿no hem evolucionat gens els homes al llarg de l'historia?

    ResponElimina
  2. A partir del dia 10-10-07 el Departament de Medi Ambient i Habitatge suspèn la tramitació del Projecte de decret de caça en barraca.

    La caça en Barraca és il·legal i prohibida a tot Catalunya.

    Comunicat que han penjat a la web del Departament de Medi Ambient

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta