27 d’octubre del 2007

Tivissa aprova per unanimitat la creació de l'EMD de la Serra d'Almos

El ple de l'Ajuntament de Tivissa ha aprovat per unanimitat una moció que sol·licitava iniciar l'expedient per crear l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de la Serra d'Almos. La proposta va ser presentada pels grups municipals de CiU, al govern, i de l'Agrupació d'Independents de la Serra d'Almos (AISA-FIC), a l'oposició, que durant el mandat anterior ja van iniciar els primers contactes per crear l'EMD de la Serra d'Almos. De fet, l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, va recordar ahir que la constitució del nucli de la Serra d'Almos en EMD ja formava part del programa electoral de CiU.
A més, Jardí va destacar la importància que l'acord es prengués per unanimitat, ja que necessitaven una majoria de dos terços. «Hem de buscar el màxim consens possible, i sembla que aquesta unanimitat inicial aplanarà el camí, però prefereixo ser prudent», va dir Jardí. Tot i així, l'alcalde va avançar que abans de Nadal convocarà la comissió negociadora, amb l'objectiu que abans d'un any es puga portar al ple de l'Ajuntament la proposta definitiva per constituir l'EMD de la Serra d'Almos. «Creiem que els veïns de la Serra, però també del conjunt del municipi de Tivissa, sortiran molt beneficiats», va dir Jardí. L'alcalde també va concloure que s'han posat en contacte amb altres EMD del país, com la de Jesús i la de Vallirana, per conèixer les seues experiències. Finalment, Jardí va assenyalar que estudiaran la creació d'una altra EMD al nucli de Darmós, «si els veïns ho volen».

Foto: CiU

1 comentari:

  1. Això és un prova palpable de que no cal tants esforços per crear EMD's a "TOTS" els nuclis separats de Tortosa, si hi ha voluntat política per fer-ho.

    Esperem notícies als Reguers ....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta