23 d’octubre del 2007

Totes les plataformes de l'Ebre convocaran una manifestació unitària abans de final d'any

Un dels portaveus de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), Joan Antoni Panisello, va confirmar ahir que totes les plataformes en defensa del territori podrien convocar de manera unitària una manifestació abans de final d'any. Panisello va concretar que la data de la mobilització serà cap al desembre, però que es decidirà a l'assemblea conjunta que la PDE i la resta de plataformes de les Terres de l'Ebre volen celebrar a Tortosa els propers 17 o 24 de novembre. «Ara estem fent les diferents reunions i els primers contactes, però l'objectiu és acabar de decidir la data de la manifestació en l'assemblea que farem al novembre, per informar els ciutadans de les moltes amenaces i agressions que tenim al nostre territori», va anunciar Panisello. A més a més de la PDE, els col·lectius que convocarien l'assemblea conjunta serien la plataforma de la Terra Alta, la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, la Plataforma Salvem la Mar de l'Ebre i la nova Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia. Amb tot, altres col·lectius també podrien sumar-se a la convocatòria, com el Casal Popular Panxampla o la Plataforma Salvem lo Canalet, que en els últims mesos també s'ha reunit amb la PDE per demanar l'assessorament del moviment social.
Panisello va avançar que en l'assemblea unitària del novembre es tractaran qüestions com ara l'inici de les obres del canal Xerta-Sénia, que la PDE adverteix que podria ser la porta del transvasament a Castelló; la construcció de la línia d'evacuació i la implantació dels diferents parcs eòlics a la Terra Alta; el projecte per construir un parc eòlic marí davant del Delta; la possible instal·lació del dipòsit centralitzat de residus nuclears, i la planta de gas i el dipòsit submarí de Vinaròs.

4 comentaris:

  1. Increïble!!! Els que estan en contra de l’energia nuclear junt amb els que estan en contra de l’energia renovable.

    ResponElimina
  2. Els que estan a favor d'un futur amb idees raonables junts amb els que estan a favor d'un futur raonable.

    ResponElimina
  3. Si però mireu quina casualitat quin partit esta sempre a totes però desprès un camp de golf no passa res un parc elolic no passa res etc. Així ens va a tots per aquí baix. No em gastaré ni un duro mes per anar a manifestacions

    ResponElimina
  4. Pos som natros, la gent "del carrer" els unics que ens podem mantenir firmes al que pensem - els partits (o la majoria) vindran i marxaran i tornaran a venir segons els interessos del moment (només cal observar els canvis de banda envers el riu durant els ultims 20 anys)- si esten en "nosaltres", ben vinguts. I quan no, pos, "ja ens tornarem a veure"!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta