14 de novembre del 2007

Col·laboració amb el 30è joc literari del bloc 'Tens un racó dalt del món'

Ja fa 30 setmanes que el bloc Tens un racó dalt del món proposa jocs literaris cada dimecres, amb regals mensuals inclosos que sorteja entre tots els participants, i per a celebrar-ho ha organitzat un joc especial amb la col·laboració d'una bona colla de blocs. L'objecte d'aquest 30è joc literari consisteix en trobar diversos fragments del llibre Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders, repartits per tots els blocs col·laboradors. Però aneu en compte, ja que hi ha fragments que imiten l'estil de Pere Calders, però que en realitat no són de l'autor. El text que li correspon a La Marfanta és el següent:

"Els serveis funeraris s’encarreguen de tot —vaig prosseguir—. Això vol dir que cal que hi hagi hagut un cadàver que han vist i que han enterrat."

Si voleu participar, trobareu les instruccions a Tens un racó dalt del món, a partir d'avui al matí, i més concretament a l'entrada titulada 30è joc literari: buscant a Pere Calders.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta