23 de novembre del 2007

ERC manifesta que no autoritzarà més centrals eòliques a la Terra Alta

Els alcaldes i regidors d'ERC a la Terra Alta, amb el suport de la diputada Marta Cid i del secretari d'organització d'ERC a l'Ebre, Lluís Salvadó, van signar ahir un acord per aturar la «massificació eòlica» a la comarca. El document s'ha plantejat davant l'allau dels projectes actuals, però també «davant la possibilitat que se'n planifiqui una segona fase impulsada pel Departament d'Economia». Segons ERC, l'acord eòlic es transformarà en una moció que es debatrà al Consell Comarcal de la Terra Alta i també en alguns ajuntaments, ja que ERC ocupa les alcaldies de la Fatarella i Corbera d'Ebre, forma part dels governs de Gandesa i Bot, i té representació a Arnes. La signatura de l'acord, que arriba només tres dies abans de la marxa convocada diumenge a la Fatarella contra la construcció dels parcs eòlics i la línia d'evacuació, té l'objectiu de no autoritzar ni donar suport a noves implantacions als municipis en què governa ERC. A més, també pretén estudiar la «reversibilitat» dels projectes en tràmit d'autorització, sense afectar «els interessos legals o econòmics dels municipis implicats». ERC també va denunciar la política «contradictòria» de CiU i de la UPTA-PSC sobre el tema.

5 comentaris:

  1. ei gustau per qu+e sempre que arles d'ERC hi poses la faraona d'Amposta. Aquesta noia està acabada, hauries de donar més canxa a gent com Forés o Aspa.

    ResponElimina
  2. Vaja quins altres!!

    ResponElimina
  3. Però que esta gent no porten ja anys al govern.Lo que tinguen que dir que ho diguen al consell executiu del govern i que no facin més comèdia. L'únic que volen es posar-se ara davant la pancarta.Si ens roben l'aigua per fer transvasaments i si ens posen molins ells són igual de responsables. Que no són tripartit?Que no han fet Montilla president?

    ResponElimina
  4. Esta foto és real o és la del Museu de Cera?

    ResponElimina
  5. Estos d'ERC n'hi deprenen prompte, de les coses del poder: la Cid, i sobretot lo Salvador, ja no se'n recorden quan fa pocs mesos pujaven dia sí dia també a festejar lo Suñé perquè anés lo primer de la seua llista a les municipals: lo Suñé, l'artífex principal de la massificació eòlica a la Fatarella.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta