20 de novembre del 2007

La Colla Jove de Tortosa prepara el seu 15è aniversari

La Colla Jove de Dolçainers de Tortosa ja es troba preparant els actes i escalfant motors per poder celebrar, l'any 2008, els seus 15 anys com a entitat i també els 5 anys del seu grup d'abanderats. A més, al bloc de la Colla Jove ja podeu llegir el balanç que fan de la cinquena edició del Cucafera Folk, amb un recull interessant de fotos i un petit resum en xifres, ja que l'entitat calcula que va repartir prop de 2.000 baldanes i més de 1.000 coques de panoli, amb motiu d'una trobada en què van participar 14 colles. A més, unes 800 persones van assistir al concert de presentació dels nanos, elements de la imatgeria popular de Tortosa que s'havien perdut durant els anys 90. I parlant de números, la Colla Jove també informa que ja s'ha posat a la venda la loteria de Nadal de l'entitat, que enguany juga amb el 73.938. Així, el número es ven en participacions de 2,5 euros, dels quals 2 són per participar en el sorteig de la Grossa, mentre que 50 cèntims són de donatiu per a l'entitat. El disseny de les participacions ha anat a càrrec de Pablo Vázquez, i en el fons es pot veure una fotografia de l'actuació que el grup d'abanderats va fer el juliol passat a Úbeda. Si no coneixeu a ningú de la Colla Jove, podeu passar a comprar les vostres participacions els divendres o dissabtes al vespre, a la seu de l'entitat que trobareu al Centre Cultural l'Escorxador.
D'altra banda, i perquè ningú se'ns enfadi, comentar-vos també que Els Gaiters de l'Aguilot i l'Associació Cultural 4 més 1 també han organitzat un acte per celebrar els seus 15 anys, amb la realització d'un concert que tindrà lloc el proper 30 de novembre, a partir de les nou del vespre, a l'auditori Felip Pedrell de Tortosa. Per cert, avui he conegut el bloc de l'Associació Cultural 4 més 1, que mantenen els també blocaires Ricardo Roig i Cinta Panisello.

4 comentaris:

  1. Moltes felicitats a la Colla Jove pels vostres 15 anys. Esteu fent una gran tasca per conservar les tradicions i la cultura popular de les nostres terres.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats, eteu fent grans Tortosa i les Terres de l'Ebre.

    ResponElimina
  3. ningú s'enfada pero tornes a posar al titular només i sempre la mateixa colla quan resulta que altres també fan anys. Gustau, gustau...

    ResponElimina
  4. Hola anònim de les 5:40, soc Cinta i soc de l'AC4més1, dels Gaiters de l'Aguilot, penso que Gustau no tenia cap mala intenció al posar entre comes "i per a que ningú s'enfadi", tot i que potser no calia posar-ho.
    Però crec que el més important de tot és que tant La Colla Jove com els Gaiters de l'Aguilot fem anys, que estem ben avinguts i que treballem per un pojecte comú, el de conservar les tradicions i la cultura popular de les nostres terres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta