16 de novembre del 2007

La Generalitat se'n recorda ara dels usuaris de Regionals

Ja era hora que el govern de la Generalitat expressés la seua "intenció" de plantejar al Ministeri de Foment la necessitat d'oferir compensacions, també, als viatgers dels trens regionals, ara dits de Mitja Distància. Semblava que els problemes a les línies de Rodalies només afectaven els usuaris de la xarxa metropolitana, però la realitat és que aquests talls també perjudiquen els clients del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. De fet, llegeixo avui al diari El Punt que el grup municipal d'ERC portarà aquesta reivindicació als ajuntaments de Tarragona i Reus. Potser també caldria presentar mocions a Tortosa i Amposta, com a mínim... Si el bitllet de Rodalies serà gratuït fins que el tren d'alta velocitat arribi a Barcelona, per què nosaltres hem de continuar pagant, si quan pugem a un tren de Mitja Distància ens trobem amb els mateixos problemes? Quina culpa té algú que puja a Flix, Móra la Nova, l'Aldea o Tortosa, de la mala planificació per l'arribada de l'AVE a Barcelona? De totes maneres, crec que aquest tipus de mocions polítiques fan tard, i que els nostres representants polítics haurien d'haver reclamat aquestes compensacions molt abans. De moment, només està clar que les oficines d'Acció Ciutadana de Tortosa i Móra d'Ebre ajudaran els usuaris de Renfe a tramitar les seues reclamacions. Crec que el més efectiu seria pujar al tren sense pagar i portar les multes (si és que el revisor passa i s'atreveix a demanar-nos el bitllet) a les oficines d'Acció Ciutadana, i reclamar que les pagui Foment.

3 comentaris:

  1. parlem de Madrid, però es pitjo el cemtralisme de Barcelona.

    ResponElimina
  2. Aixo del tren gratis sembla una broma de mal gust. Per un servei no garantit no s'hauria ni de pagar, i en aquest cas, els problemes econòmics i a les persones que s'estan causant, qui ho paga?

    I la ministra no hauria de dimitir
    L'haurien de cessar. Però ja se sap, tot té un trasfons polític. I despres hi ha qui encara es pregunta perquè la gent cada dia va menys a votar...

    ResponElimina
  3. ...I si la responsabilitat de tot plegat fos de la Generalitat, tambe hi haurien oficines d'Acció Ciutadana i demes?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta