16 de novembre del 2007

L'alcalde de Bot afronta avui una moció de censura envoltada pel secretisme

L'alcalde de Bot, el convergent Andreu Martínez, afrontarà avui una moció de censura presentada pels grups municipals d'Alternativa per Bot (APB-PM) i d'Entesa per Bot (EPB-AM), tot i que encara no sap els arguments que farà servir l'oposició per apartar-lo del càrrec. «El poble està força tranquil, però els altres portaveus encara no han parlat ni amb mi ni amb ningú», va lamentar ahir Martínez, que va assenyalar que avui acudirà al ple extraordinari «amb la consciència molt tranquil·la». Segons l'alcalde, que governa Bot en minoria des de les eleccions del maig, una moció de censura no es presenta per alguna cosa sense importància. «O no tenen cap motiu per presentar-la, o deu ser alguna cosa molt gran, que només pensen dir durant el ple», va especular. Martínez va afegir-hi que alguns veïns de Bot han preguntat pels motius de la moció de censura, però que ningú els l'ha sabut donar. «Si he fet alguna cosa dolenta, ja me la diran», va afirmar.
En aquest sentit, el portaveu d'APB-PM, Lluís Agut, va reiterar que la moció de censura tirarà endavant, i que durant el ple d'avui explicaran els motius que els dos grups municipals, vinculats al PSC i ERC, tenen per forçar un canvi d'alcalde. Agut va destacar que l'ambient a Bot continua molt tranquil, però va evitar argumentar la necessitat de la moció de censura abans del ple extraordinari, que finalment es farà al local del Club Esportiu de Bot.

El Punt (16-Novembre-2007)

Per saber més:
-Una moció de censura permetrà al PSC i ERC repartir-se l'alcaldia de Bot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta