6 de novembre del 2007

L'Ajuntament apel·larà contra la sentència de les cases de la catedral

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va confirmar ahir que l'Ajuntament té diversos informes jurídics que recomanen la presentació d'un recurs d'apel·lació contra la sentència judicial que ha anul·lat l'expropiació de les cases de davant la catedral, per greus defectes de forma. «No descartem iniciar un altre expedient, perquè amb el nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM) serà més fàcil expropiar les cases, però els informes interns i externs ens recomanen que apel·lem contra la sentència al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya», va precisar l'alcalde de Tortosa. Bel va anunciar que ahir informaria la junta de portaveus de la situació i que l'Ajuntament podria tirar endavant els dos processos, presentar el recurs d'apel·lació i a la vegada iniciar un altre expedient d'expropiació. «És possible que tinguem les cases expropiades abans de resoldre el recurs», va admetre Bel.

El Punt (6-Novembre-2007)

2 comentaris:

  1. Qui tombi les cases de la catedral s'endú la immortalitat a casa i un lloc preferent en la Història de Tortosa. Bon cop de pala! i avall en elles! Expropiació JA!

    ResponElimina
  2. Avall, avall!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta