6 de novembre del 2007

Tortosa comença la reordenació del portal del Rastre

La regidora d'Urbanisme, Meritxell Roigé, va anunciar ahir l'inici de les obres de millora del portal del Rastre, un projecte que forma part del pla integral del nucli antic (Pincat) i que, per tant, té el finançament de la llei de barris. Roigé va destacar la importància de l'actuació, que permetrà la reordenació d'una cruïlla que dóna accés al barri del Rastre des de Remolins, però també al sector de Sant Josep de la Muntanya i al castell de la Suda, així com a la part alta del barri de Santa Clara i al turó de l'hospital. Les obres, que la constructora Lubasa preveu començar dijous, tenen un cost de 235.000 euros i un període d'execució de tres mesos. A més, la millora inclou la construcció d'una mitgera enjardinada que separarà els dos sentits de la calçada, l'eixamplament de les voreres i la neteja de la muralla, que quedarà més ben il·luminada. L'Ajuntament no ha previst alteracions importants en el trànsit.

El Punt (6-Novembre-2007)

1 comentari:

  1. Voldria aprofitar per transmetre ànims a la Sra. Meritxell Roigé. I és que per estar al davant del Servei d'Urbanisme de l'Ajuntament de Tortosa s'han de tenir un parell de ...!
    Ai, una altra cosa, digui-li al Sr. Ferran Bel que actualitzi el seu bloc, ja que encara no consta que sigui alcalde i d'això ja en fa uns dies.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta