22 de novembre del 2007

Las Vegas aragonesa

Un altre dels temes que dissabte va tractar la Xarxa Catalana per una Nova Cultura de l'Aigua, a Barcelona, va ser l'arribada de diversos projectes urbanístics i turístics a la zona dels Monegros. I just ahir, la premsa estatal informava de l'interès d'un grup estranger per tirar endavant el macrocomplex Gran Scala, al desert aragonès. Es tracta d'una gran urbanització que inclourà 32 hotels, un casino, cinc zones verdes, diversos camps de golf, un centre de convencions, una plaça de bous i un hipòdrom, que es farà al mig dels Monegros amb una inversió de 17.000 milions d'euros. «Sembla que vulguin fer Las Vegas en versió aragonesa», va dir el portaveu de la PDE, Manolo Tomàs, que va advertir de la desviació de l'aigua dels regadius aragonesos per fer complexos turístics. «És un insult per als grups i col·lectius que participem a la revisió del pla hidrològic de conca, i que reclamem que es declari l'Ebre en situació de sequera permanent», va dir.

4 comentaris:

  1. Simplement lamentable, averrant, ... :(...

    lofenixtortosi.wordpress.com

    ResponElimina
  2. Cony ,tu sera veritat qu era millor el PHN que garantia aigua fins Campredo, i més pela... Hosti tu si ho se no em manifesto... DEmagogs tot el trispartit.

    ResponElimina
  3. jo,almenys, no em manifestava, ni em manifesto, per canviar directament cap govern, sino per defensar el riu. SEmbla que si, que hem fracassat pq per molt que vam parar el PHN (més ben dit, el transvasament gros), els nous governs només han canviat les batalles de lloc pero continuen pensant en com deixar l'Ebre més sec que una ... no acabo el simil, ja que es una compariso no politicament-correcte.
    Ens tornem a veure al carrer?

    ResponElimina
  4. sap algú què vol dir desenvolupament sostenible?
    Jo vaig lluitar per aturar el PHN que era i es nefast pel meu territori i altres territoris tenen tot el dret a fer el mateix, si aquest projecte esdeve sostenible quin problema te?
    I si os plau per garantir un minim de rigor qui vulgui respondre al comentari primer que respongui a la pregunta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta