El passat 15 de novembre va començar legalment la temporada de la tòfona, un dels productes més preuats de les Terres de l'Ebre. De fet, els ports de Tortosa Beseit són la segona zona productora de Catalunya i la cinquena de l'Estat, amb una producció que podria assolir els 2.000 quilos. En aquest sentit, el restaurant tortosí Rosa Pinyol començarà la setmana que ve les X Jornades de la Tòfona, amb la previsió que les pluges de l'agost, l'avançament del fred i les últimes gelades garanteixin una bona collita. «Si ara no plou en excés, la temporada es podria allargar fins a principi del març», va explicar ahir el cuiner Joan Forcadell.
El Punt (21-Novembre-2007)
Tot seguit, podeu veure el vídeo en què Joan Forcadell explica les propietats de la tòfona dels Ports i més coses...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.