21 de novembre del 2007

ERC culpa el PSC del «fracàs» del grup de pressió ebrenc al Congrés

La diputada d'ERC al Parlament, Marta Cid, i el diputat republicà al Congrés, Josep Andreu, van responsabilitzar ahir el PSC de l'Ebre del «fracàs» del front comú que havia de pressionar el govern de l'Estat per millorar el pressupost general del 2008. De fet, Andreu també va culpar el PSC de «falta de voluntat política» i d'afeblir l'anomenat lobby ebrenc, creat a partir del compromís assolit pels diferents partits amb la Cambra de Comerç de Tortosa. Així, Cid va detallar que els socialistes han preferit negociar amb CiU i només han tirat endavant alguns compromisos locals, com la segona fase del passeig fluvial d'Amposta o la partida de 250.000 euros per al tercer pont de Tortosa. «En canvi, no s'han incrementat les actuacions que són estratègiques per al territori», va afegir-hi. En aquest sentit, Cid va lamentar que es quedessin pel camí inversions com l'estació transformadora del polígon Catalunya Sud, les millores a la xarxa ferroviària, l'alliberament de peatges o el projecte de la Via Verda. A més, va remarcar que el PSC només s'ha «autoesmenat» incrementant la partida per a la variant de l'Aldea, que inicialment tenia una partida de només 100.000 euros.

El Punt (21-Novembre-2007)

4 comentaris:

  1. Avuí mos han parlat de que demanaran "rebaixes als peatges de l'ebre".
    Senyors, no volem "rebaixes" volem no tindre de pagar un duro per moure-mos pel terriotri, com ho fan a Tarragona.

    ResponElimina
  2. La Cid ja esta morta de ràbia per no tenir protagonisme

    ResponElimina
  3. què fa la faraona d'amposta a la foto? si ella no pinta res. Que deixi pas al Gonzàlez d'un P... vegada.

    ResponElimina
  4. Comedianta, ells només demanen rebaixes perquè tenen temó que si demanen més no els facin fora de les seves menjadores.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta