17 de novembre del 2007

L'ombra de les ingerències externes

El contrapunt

La moció de censura d'ahir és democràtica i legal, però només els veïns de Bot podran dir, a les urnes, si han sortit guanyant amb el canvi d'alcalde. De fet, abans de les eleccions del 2011, l'alcaldia encara canviarà de mans, ja que Lluís Agut serà substituït per Francesc Fidel en l'últim any del mandat. El senador i president del PSC ebrenc, Joan Sabaté, va donar suport a la moció, tot i que Agut i Fidel van desvincular-la de qualsevol ingerència externa. El diputat Josep Maldonado (CiU) també va viatjar a Bot per donar suport a l'exalcalde. Els grans absents van ser els representants territorials d'ERC i els diputats Xavier Pallarès (CiU) i Joaquim Paladella (PSC), mobilitzats al Parlament per votar sobre coses que a la Terra Alta queden molt lluny, com demanar la dimissió de la ministra de Foment.

El Punt (17-Novembre-2007)

5 comentaris:

  1. Tot molt democrátic i legal, pero ningú diu els motius reals pels quals es fa aquesta moció de censura.... Quina pudor que fa !!! Després diran que passem dels polítics..!

    ResponElimina
  2. Ha quedat molt clara la intencionalitat d'aquesta moció de censura. Pero mes que una moció de censura, aixó ha estat una depuració. Una simple "vendeta" patrocinada i orquestada pels que diuen èsser tan demócrates..Encara que sigui un poble petit, es veu perfectament la direcció que agafa últimament la politica... Si no anem a votar, després no vos queixe-ho!

    ResponElimina
  3. Menuda ombra que té la "ingerència externa"...!!

    ResponElimina
  4. La fotografía on es veu a Sabaté i a Maldonado, amb una cadira per ocupar al mig,son un clara demostració del que ens espera...

    ResponElimina
  5. Pobres el de ERC no estaben aixi ningu els dira res .Quina colla

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta