24 de desembre del 2007

Detingut a Jesús un membre de la banda Ángeles del Infierno

Avui podem llegir al diari El Punt que els Mossos d'Esquadra, després de mesos d'investigació, van detenir dimarts passat vuit homes, acusats de pertànyer a la banda Ángeles del Infierno de Barcelona. Dos dels detinguts ja han passat a presó preventiva, mentre que la resta han quedat en llibertat provisional amb càrrecs. Un dels detinguts pels Mossos d'Esquadra va ser localitzat al poble de Jesús, també dimarts passat, i va ser necessari un ampli desplegament policial per detenir-lo. A més d'imputar-los per un càrrec d'associació il·lícita, els Mossos també els acusen de tràfic de drogues i d'armes, de tinença il·lícita d'armes, d'extorsió i de robatori amb violència. Els Ángeles del Infierno barcelonins, que abans es deien Centurions–, van renéixer de les cendres després que el 1996 també els detingués la Policía Nacional. En el següent enllaç a la pàgina oficial de HAMC Spain podeu veure que la banda tenia una sucursal al nostre territori...

Foto: Sílvia Barroso (El Punt)

4 comentaris:

  1. I pataqueta no el va poder salvar??? al fill del paellero!!!!

    ResponElimina
  2. No se si es fill del paellero...pero tu si que se de qui ets fill; no es un tema que mereixe massa caxondeo.
    Aprofito per a dir que soc dels que penso que el que la fa que la pague, a Jesus ( el meu poble) o a la Conxinxina. Ara be, sembla ser que el detingut, segons he llegit, no forma part de la banda del Angels de L'infern i del que se l'acusa es de intentar comprar una arma a aquesta gent ( per a mi ja prou important).
    No hagues estat de mes haver matitzat la noticia en posterioritat, un cop fer-se public els extrems del cas. Per una altra part, a la noticia es diu: "va ser necessari un ampli desplegament policial per detenir-lo", amb el " va ser necessari" , es dona a entendre com si s'hagues ofert resintencia, i crec que no va ser aixi, en tot cas "van utilitzar" .
    Perdona, Gustau, no es cap lliço de redaccio, es el que crec.

    ResponElimina
  3. A Jesús, segons si ets pataquero o no, ets més inocent o menys. Aixó tot Jesús ho sap.

    ResponElimina
  4. jo crec que ja ho diu "lo dicho", la policia no es tonta......

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta