23 de desembre del 2007

Vídeo del cinquè premi de la Grossa a Tortosa

Si hi ha una cosa que ens recorda, ja inevitablement, l'arribada de les festes de Nadal, és la loteria. Enguany, l'atzar ha volgut que un cinquè premi arribi a Tortosa, ja que l'administració del carrer Sant Blai va vendre una sèrie del número 53.238. En sentir-ho a la ràdio, vaig sortir pitant i mentre esperàvem a què arribés algun dels premiats, vaig enregistrar aquest vídeo. Per cert, hi haurà un pernil virtual per als qui encertin de qui és la veu que s'ha colat entre el so de les imatges i la nadala cantada per Diana Krall.

Podeu llegir la notícia que avui publica el diari El Punt clicant aquí mateix. D'altra banda, aprofito el vídeo i aquesta entrada per desitjar-vos a tots i a totes un bon Nadal i un molt bon any 2008.

3 comentaris:

  1. " hau arreplegat algo o que"
    Juraria que es Fem-ho Be.
    Igualment.

    ResponElimina
  2. Primerament felicitar als que els hagi tocat la loteria, que bona falta fa a tothom, i als que no ha estat així, ja sabeu "una altra vegada serà".
    Encara que no estigui relacionat amb aquesta notícia voldria demanar si algú sap com poder veure un programa que s'hagi emès per TV3 (en concret alguns capítols de la serie Turc per principiants, que m'agrada molt (s'emet a 3xl). Ho he provat i no me'n surto. Gràcies si em podeu ajudar.

    ResponElimina
  3. Molt Bones Festes, Gustau!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta