8 de desembre del 2007

La Generalitat aprofita el pont per licitar el pont de Deltebre

Ahir que molta gent vam fer poder fer pont, el DOGC va publicar l'anunci de licitació del nou pont que ha d'unir Deltebre i Sant Jaume d'Enveja, amb un pressupost de gairebé 20 milions d'euros. La previsió és que les obres puguin adjudicar-se al febrer, començar durant la primavera i estar acabades en un termini de 18 mesos, és a dir, cap a finals del 2009. Amb tot, les obres ja porten un retard d'uns sis mesos, segons la previsió inicial de la Generalitat, que tenia previst començar els treballs a la tardor d'enguany. La nova infraestructura tindrà 250 metres de llargada i 19 metres d'amplada, i finalment serà de tipus fix. El pont estarà ancorat en ell mateix, amb un tauler suspès mitjançant un sistema de cables. A més, el pont tindrà un gàlib nàutic de 12 metres en un tram central de 56 metres, per facilitar el pas de les embarcacions. La plataforma del pont estarà dividida perquè hi circulin vehicles a motor, mentre que també es reservarà un espai molt ampli per a vianants i ciclistes. A més, ahir també van sortir a concurs les obres dels vials de connexió a banda i banda del pont, ja que la infraestructura quedarà connectada amb l'avinguda de l'Ebre de Sant Jaume d'Enveja a través d'una rotonda, mentre que a Deltebre el pont quedarà comunicat amb el carrer Girona.

Foto: Generalitat de Catalunya

4 comentaris:

  1. per fi!!!
    ara avore quant toca lo tercer pont de Tortosa.

    ResponElimina
  2. Des de que tinc us de rao que sento que es construirà aquest pont. I encara no he vist ni una maquina.
    Tinc un hort de tarongers que "presuntament" expropiaran i fa anys que em menjo les taronjes i per bastants anys crec.
    O no...

    ResponElimina
  3. Es una bona noticia l'anunci de la licitació d'aquest important nexe d'unió entre Sant Jaume d'Enveja i Deltebre. Dins d'uns anys ens farem creus de com hem pogut estar decades i decades sense pont. Massa anys oblidats, massa desunió entre nosaltres. Som els gals d'Hispania.

    ResponElimina
  4. creepy, pero vols dir que alguna vegada, com ara, havies sentit parlar de licitacio i DOG.?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta