1 de desembre del 2007

Teveon permetrà descarregar-se els vídeos als mòbils

És la primera televisió d'internet de l'Ebre i el Baix Maestrat

La Cambra de Comerç de Tortosa va ser dijous al vespre l'escenari de la presentació de Teveon, la primera televisió per internet de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat. El projecte, pioner en l'àmbit dels mitjans de comunicació locals i comarcals, emetrà exclusivament per internet, utilitzant la tecnologia IP. De fet, els seus responsables van explicar que potser és la primera televisió IP que funciona a Catalunya, després de la posada en funcionament de la televisió cultural Sies.tv. En aquest cas, a Teveon s'hi pot accedir a través de l'adreça www.teveon.tv, i és una iniciativa de l'empresa de serveis publicitaris Doble Columna, que cada mes distribueix 30.000 exemplars de la revista gratuïta Cop d'Ull, tant a les Terres de l'Ebre com al nord de les comarques de Castelló. El gerent de Doble Columna, Albert Roda, va explicar que volien anar més enllà de fer un diari en línia i que, finalment, han acabat fent una televisió digital, aprofitant les diferents possibilitats d'internet.
Teveon està concebut com un portal de vídeos sota demanda, que els espectadors poden veure en qualsevol moment, amb una qualitat d'imatge molt alta i a pantalla completa. Els espectadors poden confeccionar la graella al seu gust i, per tant, triar entre veure una càpsula informativa, de poc més de tres minuts, o ampliar cadascuna de les notícies del dia, amb altres vídeos independents. La directora de Teveon, Cinta Bonet, va detallar que els espectadors poden deixar els seus comentaris a les notícies o enviar els vídeos a través del correu electrònic, i que aviat també podran descarregar-se'ls al telèfon mòbil. L'oferta de Teveon inclou espais de caràcter informatiu, de serveis i d'entreteniment, amb continguts infantils, juvenils, esportius i culturals.

El Punt (1-Desembre-2007)

1 comentari:

  1. M'a estranyat que no hi hagi cap menció a l'Assemblea de Plataformes.
    Deu ser poc important.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta