1 de desembre del 2007

Tortosa instal·la enllumenat públic a la passarel·la metàl·lica de la via del tren

La brigada municipal de Tortosa ha instal·lat aquesta setmana l'enllumenat de la passarel·la que travessa la via del tren i el barranc de Caputxins, i que uneix el barri de Sant Llàtzer amb la zona del Temple. La falta d'il·luminació a la passarel·la era una queixa continuada dels veïns, ja que es tracta d'una infraestructura molt transitada. Concretament, la brigada ha instal·lat 12 projectors de 70 watts, que il·luminen tota la passarel·la. La millora és un dels encàrrecs a la brigada municipal en el marc del pla de xoc de l'Ajuntament tortosí. A més, la brigada també ha fet reparacions puntuals de 12 camins municipals i d'algunes voreres, com ara al carrer Amor del barri de Ferreries o el tancament per seguretat d'habitatges en runa.

El Punt (1-Desembre-2007)

Foto: Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. per fi han possat llum!
    per cert no s'hauria de rivisar la seva estructura!
    Per cert alló que es va proposar una vegada de fer l'estació de Tortosa semi soterrada, per tal que la via no sigui una barrera.

    ResponElimina
  2. "molt transitada" !! Potser si, pero el 95% de la gent creua la via com poden/volen, cada dia es veuen xiquets petits, "iaios" amb 4 bosses de compra passant com poden per no haver-de pujar pel pont. Jo també passo per baix sovint pero penso que s'hauria de acabar - es perillos, i un dia tindrem alguna cosa que arrepentir, a banda de l'imagen fatal que dona - quan arriba un estranjer i demana per l'estacio i li dius, passa per este forat ...! Que es pot fer? No se pq, donat la naturalesa humana, mentres quedi un petit espai per passar, la gent hi passarà abans de perdre 5 minuts pujant i baixant el pont.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta