23 de gener del 2008

Saltor deixa la política i Borràs serà el nou portaveu de CiU a Móra d'Ebre

Manel Saltor va fer públic ahir, a través d'una carta oberta a la pàgina web del grup municipal de CiU de Móra d'Ebre, la seua intenció de deixar la política «totalment». Abans, Saltor havia comunicat la decisió als militants de CiU, durant una assemblea local que va celebrar-se dilluns a la nit. Saltor, cap de cirurgia i ortopèdia de l'hospital de Móra d'Ebre, va explicar que ha acceptat liderar un projecte humanitari a Angola, per formar especialistes en traumatologia i ortopèdia al país africà. En la carta, assegura que ha estat una decisió «molt difícil», en què també han intervingut «motius molt diversos». De fet, Saltor fa un balanç positiu de l'última campanya electoral i dels resultats de les eleccions municipals del 27 de maig, en què CiU va tornar a ser la força més votada a Móra d'Ebre. Amb tot, Saltor lamenta la negativa del PSC de negociar un govern, i també les dificultats per assolir un acord amb ERC, tant a l'Ajuntament com al consell comarcal. Segons l'Agència Catalana de Notícies, el nou portaveu serà Jordi Borràs, i Sixte Melchor serà nomenat regidor en substitució de Saltor, que renunciarà durant el ple del 29 de gener.

El Punt (23-Gener-2008)

6 comentaris:

  1. Sabanza estarà content, tothom sap que les relacions entre Saltor i el seu grup municipal no anaven pel bon camí.

    ResponElimina
  2. Tot això fa tuf a golpe de estado, sí com les de abans. Saltor ha sigut afussellat, mort i sepultat. Los perillossos de Borras i Piñol s'han fet en lo poder. Aiiiii si patireu morencs i morenques.

    ResponElimina
  3. Voleu dir que Fields & $aban$a no i tenen res a dir?

    ResponElimina
  4. pos potser si mano si

    ResponElimina
  5. Jo crec que la negativa del PSC de negociar un govern, i també les dificultats per assolir un acord amb ERC, tant a l'Ajuntament com al consell comarcal , son les raons quel fan marxar.
    Saltor es un home massa honrat.
    Lo del Comarcal vale , però lo de l´Ajuntament........

    ResponElimina
  6. L'historia es repeteix. Ja es la segona vegada que el Sr. Salto abandona el vaixell (la 1ª quant era regidor d'esports i l'alcalde era Campos).Es veu que quant les coses no pinten be lo mes fàcil es fugir. Lo d'Angola son excuses de poca "munta", que ningú se ho creu, que el fet de marxar un mes de vancances "pagades" no es motiu per renuncia a la politica.El tema de fondo es un altre, ni ell, ni els comvergents ho diran.Menys nal que a Móra d'Ebre hi ha molta gent que ancara "pensa". Per cert això d'anar arreglar altres països esta molt be, ancara que a casa nostra també caldria fer algun arreglo.En el tema dels pactes per entendres amb un altre partit en les negociacions cal tindré ma esquerra i no anar de sobrat. Salut i ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta