23 de gener del 2008

La reunió de la Generalitat a Tortosa, en imatges a Flickr

Com que una cosa així no es veu tots els dies, ahir vaig agafar la meua modesta càmera i vaig retratar algun dels moments posteriors a la reunió del consell executiu de la Generalitat a Tortosa. La capital de les Terres de l'Ebre va ser també la capital política de Catalunya durant unes cinc hores, i per la renovada plaça dels Dolors van desfilar tots els consellers i conselleres del govern de Montilla, moltes vegades acompanyats pel directors territorials dels seus respectius depertamens. Com us deia, vaig fer algunes fotografies i les he penjat al meu compte de Flickr, per compartir-les amb tots vosaltres. A les imatges no podreu veure Montilla, però sí Carod-Rovira, Tresserras, Puigcercós, Huguet, Llena, Baltasar o Castells, així com el fort desplegament policial i de periodistes, amb els seus vehicles especials i les unitats mòbils, que ahir van conquerir el cor del nucli antic. També la sala de premsa habilitada a l'interior de la biblioteca Marcel·lí Domingo, o també tres membres de la plataforma de la Terra Alta, que van intentar entrevistar-se infructuosament amb el vicepresident.

Més informació:
-El govern aprova la inversió de 6 milions a la Terra Alta en la primera reunió a l'Ebre (El Punt)
-Tortosa, capital de la política catalana durant cinc hores (El Punt)

També us recomano el vídeo que ha fet Teveon, i que també podeu veure a You Tube

5 comentaris:

  1. Jo a aquesta colla de neocomunistes pijoprogres no els deixaria entrar al meu poble, i si algun dia els veig pel carrer, els hi diré el què penso d'ells: botiflers espanyolistes, i sociates de segona.

    ResponElimina
  2. donar les gràcies es el que hauriem de fer i demanar que la paperinada d'ahir no es quede en això

    ResponElimina
  3. haurien pogut entrar pel C/ Montcada!

    Crec que al meu carrer mai havia vist tanta poli.. sempre està les 24 hores ple de gent i avui...ni un gat

    ResponElimina
  4. Lo cert i segur es que el "pla d'iniciatives de dinamització comarcal" que ha aprovat el govern, independenment de on ho hagui fet, destina a la Terra Alta, i parlat amb mil·lons per a entendre'ns, la quantitat de 250, que es el 25% dels 1000 que diuen, per que els altres 750, son en forma de credits, que si jo no tinc mal entes, en principi s'han de tornar, no?. En consequencia els destinats "a fons perdut" en son 250, o 1,5 mil·lions d'euros.
    Fantastic.

    ResponElimina
  5. Toma fantasmada de reunió. Tots amontonats al palau de la delegació. Audis, xofers, guardaespaldes, assistents personals, secretaris, mossos, carrecs de confiança, assessors dels assessors ... molt de tuf a pela llarga.

    Perquè estes fantasmades?, no seria millor que mos donessen lo que mos toca, xej. la vegueria de l'ebre?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta