23 de gener del 2008

Arriba a Tortosa el candidat Duran, nou ministre d'Economia o de Foment?

El candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ja ha arribat a Tortosa, on avui té previst presentar el comitè electoral i els candidats de les Terres de l'Ebre al nou local d'Unió Democràtica, que s'ha traslladat al carrer Cervantes. A la plaça de l'Ajuntament l'han rebut l'alcalde de Prat de Comte, Joan Josep Malràs, i el president d'UDC a Tortosa, Enric Simó, i just després també ha arribat el regidor de Cultura tortosí, Joan Caballol. Amb ells, Duran ha entrat al consistori per saludar l'alcalde, Ferran Bel, amb qui havia de parlar d'alguns projectes del govern de l'Estat que interessen Tortosa. Ahir, Duran va ser notícia perquè va proposar copiar el xec nadó de Finlàndia, per universalitzar les prestacions per fills a càrrec de la Seguretat Social en 1.000 euros anuals per fill de 0 a 3 anys i 600 euros anuals dels 3 als 18 anys. De fet, un dels objectius de CiU, si és decisiva després del 9 de març, és conduir la política econòmica de l'Estat. Duran, nou ministre d'Economia? Segons l'alcalde, seria preferible que Duran es demanés ser ministre de Foment...

10 comentaris:

  1. Duran me sembla un molt bon candidat. Crec que és un senyor que dona una imatge de serenor i capacitat per treballar molt interessant. A més, pel que m'han dit, es pot confiar amb la seva paraula, característica no massa abundant entre els polític.

    Sr. Duran, benvingut a Tortosa.

    ResponElimina
  2. Ojala pogues ser president del govern este home. Yo lo votare segur.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Doncs jo no el votare mai de la vida.
    per cert Gustau al sopar de periodistes i ???? vindra la periodista que han fet fora de radio Tortosa?????
    o els periodites de ttv?????
    Als periodistres d'aquest territori un dia la societat us demanarà el per què de tot plegat.

    ResponElimina
  5. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  6. Je,je, bueno, en realitat només volia dir que per mi "lo podrien donar de baixa del cens"

    ResponElimina
  7. No volia entrar a la " Rifa del 9 de Març ", però com el sorteig ha començat , no crec que el Ministre de Foment sigo Duran , jo aposto per una gran desconeguda la " Sra. Magdalena Alvarez "

    ResponElimina
  8. Home el senyor Duran es ven bastant baratet, com sempre... i si l'hi conve ens vendra l'Ebre com sempre...

    ResponElimina
  9. Però no ens dius qui vindrà al "guateque" de periodistes????
    Apostes:
    1 Moreno
    2 Rambla
    3 Duran
    4 Mascarell
    5 Suarez
    6 Odena
    7 Villa
    8 Arasa
    9 Mestre
    10 el pajaro espino
    i vint més va dis-mos qui?????

    ResponElimina
  10. Per cert jo ja se qui es el nou gerent d'esports de fet ell ja ho deia durant la campanya.
    Ara estem en la fase de:
    "y de lo mio que?"
    I jo dic: a pagar que es gata i aquestos son de per vida com el dret de pernada.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta