31 de gener del 2008

Tortosa demana una escola taller per traslladar Acció Social a l'antiga comissaria

El ple de l'Ajuntament de Tortosa va aprovar ahir per unanimitat la sol·licitud d'una nova escola taller al Servei d'Ocupació de Catalunya, que dur a terme la convocatòria del nou programa d'escoles tallers per al període 2008-2009. En el cas de Tortosa, es tracta d'un projecte per formar un total de 48 joves d'entre 16 i 23 anys en les especialitats de construcció, fusteria, electricitat, paleta, pintura i informadors turístics. El seu objectiu és reformar l'edifici de l'antiga comissaria del Cuerpo Nacional de Policía, per traslladar-hi totes les dependències de la regidoria d'Acció Social i millorar la promoció de les avançades de Sant Joan com a punt d'atracció turística. El projecte, si finalment és aprovat per la Generalitat, tindria dos anys de durada, des de l'1 de juny d'enguany fins al 31 de maig del 2010, i també comportaria la contractació del personal docent, amb sis professors, un mestre, un administratiu, un diplomat de suport a mitja jornada i un director. El projecte té un pressupost d'1,2 milions d'euros, i l'Ajuntament sol·licita al Departament de Treball el finançament de totes les despeses excepte el lloguer del taller i els materials d'obra, que anirien a càrrec del consistori.

El Punt (31-Gener-2008)

>Podeu escoltar les declaracions de la regidora d'Acció Social, Anna Algueró, clicant aquí mateix.

2 comentaris:

  1. És una llàstima que no s'hagi renovat l'escola taller de les Avançades de Sant Joan, en la qual s'ha fet una feina magnífica per part de l'arquòloga Cinta Montañés. És un indret magnífic de la ciutat que s'hauria de cuidar. Sembla que tot són bones intencions, però quant al patrimoni no és suficient. S'ha de fer una aposta decidida, i econòmicament important. Una decepció més! I ja sé que ho vendran d'una altra manera, parlaran del seu interès per aquell indret, per les muralles...
    La realitat és que no hi haurà escola taller.

    ResponElimina
  2. Patrimoni? Bones intencions? Però si no saben ni lo que és...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta