29 de gener del 2008

Tortosa evita els col·lapses en l'inici de les obres de l'avinguda Felip Pedrell

L'Ajuntament demana comprensió als veïns i recomana utilitzar el pàrquing del pavelló de Remolins

Les obres de millora de l'avinguda Felip Pedrell, al barri tortosí de Remolins, van començar ahir sense provocar alteracions greus en el trànsit. El pla especial desplegat per l'Ajuntament, que va convertir l'avinguda de Remolins en una via de doble sentit, va evitar el col·lapse circulatori en l'única entrada a Tortosa des de Bítem i Tivenys. Un cop acabades les obres, que tenen un termini d'execució de cinc mesos, la Generalitat ha previst cedir a l'Ajuntament la titularitat de l'avinguda Felip Pedrell. La millora integral de la travessera de la carretera T-301 també inclou la construcció d'una rotonda i té un pressupost d'1,1 milions.

El regidor de Trànsit, Jordi Folqué, va voler comprovar sobre el terreny si el pla especial dissenyat per la policia local havia funcionat correctament, en el primer dia de les obres de l'avinguda Felip Pedrell. Així, ahir al matí Folqué va visitar el barri de Remolins acompanyat pel cap de la policia local, Jesús Fernández. «El trànsit ha tingut molta fluïdesa en tot moment i només s'ha produït un incident, quan la grua ha hagut de retirar un vehicle que s'havia aturat i després no s'engegava», va valorar Folqué. El regidor també va explicar que l'Ajuntament ha intentat «sensibilitzar» la població que el 2008 serà un any difícil, sobretot quan comencin a fer-se les obres de millora al nucli antic. «També demanem comprensió als veïns, ja que mentre durin les obres el millor seria que agafessin el cotxe només quan siga imprescindible», va remarcar. En aquest sentit, Folqué va detallar que ahir el pla va funcionar correctament. De fet, el tall de l'avinguda Felip Pedrell gairebé no va afectar el trànsit interior per Remolins, ja que a partir del carrer Benifallet l'avinguda tornava a ser transitable.

> Retocs als aparcaments en bateria

«Fins i tot semblava que hi havia menys cotxes al carrer, potser perquè la gent és conscient que havien de començar les obres i han preferit deixar-los a casa», va descriure ahir el regidor tortosí de Trànsit. Jordi Folqué va explicar que, en els propers dies, tant l'Ajuntament com la policia local continuaran recomanant els desplaçaments a peu i l'ús dels aparcaments de Les Carpes del Riu i del nou pavelló de Remolins. De fet, les obres han representat l'eliminació temporal d'unes 200 places d'aparcament a l'avinguda Felip Pedrell i a l'avinguda de Remolins. Folqué va confirmar que, un cop acabades les obres, l'avinguda Felip Pedrell canviarà els actuals aparcaments en bateria per una zona de pàrquing en línia, però que l'Ajuntament encara no ha decidit què passarà amb els aparcaments de l'avinguda de Remolins. «Ara estan massa verticals, i potser retoquem una mica la inclinació, per eixamplar el carril», va dir. En aquesta avinguda, ahir la policia informava als conductors que el carrer havia passat a ser una via de doble sentit.

El Punt (29-Gener-2008)

1 comentari:

  1. Gràcies a Déu!
    Ara resulta que el tràfic és més fluid.
    Els aparcaments en bateria se'ls poden posar on els càpigue. Quin invent!
    Ara que el Bel la cague com el Sabaté i torne a posar a l'avinguda de Remolins més ferralla reovellada al mig. Que respectin el disseny l'original ja que l'urbanisme l'han cagat prou i massa.
    Bel, no et faces l'espavilat que d'on no n'hi han no en poden sortir. I, just en aquesta zona ara mateix sobra aparcament, amb els del pavelló.
    Fluïdesa "troncos"!
    No embarbussaments!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta