6 de febrer del 2008

Duran diu que CiU rebutja un transvasament

El candidat de CiU a les eleccions estatals, Josep Antoni Duran i Lleida, va rebutjar ahir qualsevol proposta de transvasament de l'Ebre, ja que obriria una «guerra» entre comunitats autònomes, com va passar durant l'últim govern del PP. Davant d'un grup d'empresaris, Duran va apostar per portar aigua del riu Roine, un projecte que seria viable des del punt de vista polític i econòmic. Segons Duran, a l'Europa verda «encara sobra aigua», i va recordar que les comarques de Girona també necessiten un transvasament del Roine per evitar la pressió de Barcelona sobre el riu Ter. Per la seua banda, el candidat del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, va instar dilluns el candidat tarragoní del PP, Francesc Ricomà, a dir què farà si els populars volen ressuscitar el transvasament de l'Ebre.

El Punt (6-Febrer-2008)

5 comentaris:

  1. Duran, en la seva defensa del transvasament del Roine, afirma que "..., també es pot gestionar millor l'aigua però sobretot el que és molt important és connectar totes les xarxes d'aigua de Catalunya." Això al meu entendre és la defensa de la interconnecció de xarxes. Em pensava que la gent de CiU de Tortosa, desprès dels fabulosos resultats del maig passat, tenia més influència dins les decissions de la direcció nacional. Vull pensar que és així, i no, que la gent de CiU al territori, dins el pes important de ser la ciutat de Catalunya juntament amb Sant Cugat del Vallés,que millors resultats van treure també defensa la interconnecció de xarxes.
    Aquesta afirmació de Duran la podeu trobar a:
    http://www.ciu.info/fitxa_noticies.php?news_ID=12919

    ResponElimina
  2. Però els rebutja o no els transvasaments? Em semla una notícia una mica contradictòria.

    ResponElimina
  3. Com a bon polític no pot parlar massa clar

    ResponElimina
  4. El que ha parlat clar del tot es Xavier Sabate , Delegat del Govern a Tarragona, i no s'ha mostrat en contra del trasvassament de l'Ebre, precissament, si no comprove-ho vosañtres mateixos:
    http://ebrediputats.blogspot.com/2008/02/laigua-de-lebre-lultima-de-xavier-sabat.html

    ResponElimina
  5. Ciu-ciu:
    prometer hasta meter...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta