6 de febrer del 2008

Sirera accepta que Rajoy recuperi el transvasament si abans es fan obres al Delta

El president del PP català aposta per usar els «sobrants»

El president del PP de Catalunya, Daniel Sirera, no va ser ahir tan contundent com el president del PP aragonès, que ha amenaçat de dimitir si Mariano Rajoy inclou el transvasament de l'Ebre en el programa electoral. Sirera va acceptar que s'utilitzin els «sobrants» de qualsevol riu, i va reclamar que prèviament haurien de fer-se les obres pendents al Delta.

Fins ara, les diferents informacions que assenyalen que el PP preveu recuperar el transvasament de l'Ebre en el seu programa electoral no havien esquitxat el PP català. Però l'anunci de la possible dimissió del president del PP aragonès, Gustavo Alcalde, va forçar ahir Sirera a prendre posició en la polèmica. Com ja havia fet dilluns el número dos del PP, Manuel Pizarro, Sirera va apostar per aprofitar els «sobrants» de l'Ebre en altres zones. El president del PP de Catalunya va dir que es tracta d'una posició de «sentit comú», i va insistir en el fet que «l'aigua que va a parar al mar» puga ser reutilitzada. «No sé si dir-li transvasament o no», va dubtar Sirera, que sí que entén les diferents posicions del PP valencià i del PP aragonès. «Els catalans som solidaris i som molt conscients que hi ha necessitats», hi va afegir. A més, va advertir que no només es tracta d'un transvasament al País Valencià, ja que Barcelona també necessita una aigua que haurà de sortir d'algun lloc».
Per la seua banda, el diputat del PP al Parlament i regidor de Deltebre, Joan Bertomeu, va declinar ahir fer una valoració sobre la possible recuperació del transvasament de l'Ebre. Bertomeu va dir que no tenia prou informació per manifestar la seua posició.

El Punt (6-Febrer-2008)

5 comentaris:

  1. Este poca pena no està per a decidir res...

    ResponElimina
  2. Este poca pena no està per a decidir res...

    ResponElimina
  3. obres dures al cervell s'haurien de fer estos

    ResponElimina
  4. I si mos van fer surtir vegades al carrer estos del Popularwolks Partitten: que mani pel gasoil, per l'avellana, pel PHN, per la guerra d'Irak i per moltes mes que no m'enrecordo.

    I mos dien "pancarteros" i CiU-CiU callant en lo Pacte de l'Hotel Majestic... i ara son los que criden al Somatent!

    ResponElimina
  5. Sirera; no saps on t'has fotut....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta