4 de febrer del 2008

El bloc dels socialistes de l'Ebre i altres novetats de l'ebresfera

La proximitat de l'EBREBLOC va fer que durant els últims dies ens informessin de l'aparició de nous blocs a les Terres de l'Ebre. Amb tot, la gent de Blocaires Ebrencs vam decidir no incloure aquestes novetats a partir d'una data concreta, ni al lector de titulars ni al nostre directori, per no dificultar la preparació de la radiografia sobre l'estat de l'ebresfera que va presentar Daniel Gil. Una d'aquestes novetats és el nou bloc Socialistes de l'Ebre, que el senador Joan Sabaté va fer públic aprofitant la seua participació a la taula rodona de l'EBREBLOC. El nou bloc pretén recollir les opinions i la feina feta pels socialistes ebrencs des del Congrés dels Diputats, al Senat, al Parlament català i a la Diputació de Tarragona. Segons una nota enviada als mitjans, el bloc pretén ser la contribució dels socialistes a l'enrequiment de la blocosfera ebrenca, així com una aposta per les noves tecnologies de comunicació, per millorar la comunicació amb els ciutadans. En la mateixa línia, cal destacar el retorn del socialista Antoni Sabaté a l'ebresfera, ara amb un bloc renovat i una nova adreça. Però a més, i encara dins de l'òrbita socialista, també cal tenir en compte la posada en marxa del bloc propi del PSC de l'EMD de Jesús.
Sense deixar la política, però mirant cap a CiU, el jove Lluís Soler també ha posat en marxa un bloc personal per parlar bàsicament de la política municipal de Deltebre. També fa dies que tenia pendent comentar-vos l'aparició del nou bloc d'Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar i president del Consell Comarcal del Baix Ebre. En canvi, a Amposta, la notícia blocaire és que Xavi Duran ha reprès un bloc que havia començat a principi d'any, Web Blog de Xavi Duran. També us volia parlar, fa dies, del nou bloc del tortosí Jordi Arrufat, que ha posat en marxa el bloc Where the Ebre meet the Med, escrit en anglès, castellà i francès, i destinat als seus lectors de fora dels Països Catalans. Un altre bloc personal és el del canareu Josep Sancho. També del Montsià, i especialment interessant, és el de l'estudiant de periodisme Marina Sancho, una rapitenca que ha posat en marxa el bloc Comencem a tancar una porta. Un altre estudiant de periodisme, el tortosí Javier Buera, que ja tenia el bloc La Portada, ha activat el bloc 11 Metres, en què bàsicament tracta l'actualitat futbolística de la jornada.També s'han posat en línia els nous blocs del Museu del Vent de l'Aldea: Bloc del Museu del Vent, amb què pujaran textos i imatges que després serviran per actualitzar el web www.museudelvent.net; Butlletí Al Vent del món, amb articles que després conformaran el butlletí Al Vent, i Remor de vent que es mou, en què potser es penjaran les actes de les reunions del museu. Una altra novetat és l'obertura del bloc del grup musical Contracop, en què se'ns parla de les principals activitats de la banda ebrenca i de les cançons que estan preparant per enregistrar la seua primera maqueta. Finalment, una altra de les novetats més interessants és la creació del bloc anònim Diari sexual d'una ebrenca a la ciutat, a càrrec d'algú que signa com Ebrenca Exiliada.

Foto: Socialistes de l'Ebre

2 comentaris:

  1. We are the world... we are the children...

    ResponElimina
  2. Felicitats! Esteu tots molt provocatius....Ho dic per la proximitat a l'aigua....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta