22 de febrer del 2008

El carril inhàbil del costat del mercat de Tortosa

Aquest matí, com gairebé cada divendres, l'avinguda de la Generalitat era un caos de trànsit. Poc abans de les deu del matí, tot el carril de la dreta de l'avinguda en direcció cap al barri del Temple estava ocupat per cotxes estacionats incorrectament, així com per vehicles de càrrega i descàrrega. Alguns tenien els intermitents posats però d'altres no. L'autobús de la línia L-3, que uneix Remolins amb el centre, ha hagut d'incorporar-se a l'avinguda de la Generalitat, des de la plaça de la Pau, directament al carril de l'esquerra per poder girar, ja que hi havia un petit camió d'una empresa de congelats fent marxa enrera (com podeu veure a la imatge). Després, l'autobús ha hagut d'avançar tota l'estona pel carril de l'esquerra fins a la parada del mercat del Peix, ja que el de la dreta estava tot ocupat per vehicles mal estacionats. La zona de descàrrega de la porta del mercat de la plaça de la Pau tampoc era cap meravella, ja que fins i tot hi havia vehicles en doble filera. Més endavant, a la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el carrer Argentina, l'autobús que baixa de l'hospital ha hagut de fer a la parada damunt del pas de vianants, ja que el seu espai estava ocupat per un camió d'una empresa de missatgeria. La falta de places de pàrquing al centre no és cap excusa per justificar aquest tipus de comportaments, i penso que algú hauria de donar instruccions a la policia local perquè facin el possible (posar multes també) per evitar aquestes situacions que afecten tan negativament la mobilitat.

20 comentaris:

  1. Crec que el problema principal es que durant el mati, la majoria de dies, el pàrking de la plaça d'Alfonso esta complert. I tota la resta de carrers del voltant no es pot aparcar ni en doble fila.

    ResponElimina
  2. Hauríes d'anar un mati entre les 7:30 i les 9:00 pèl carrer Barcelona entre el tram del pont que passà pèl costat del Carrefour fins a l'esglèsia, INCREÏBLE

    ResponElimina
  3. és que està tant lluny de la caserna... i en un lloc tant inhòspit... Gustau, ets un tremendiste, si en realitat no molestaven a ningú els cotxes mal estacionats!!!!

    :P

    :DDD

    ResponElimina
  4. molt bonic i crec que teniu rao, però on coloquem els cotxes?

    ResponElimina
  5. La zona al matí, abans de les 8h també és caòtica. El problema d'aparcar el cotxe és que volem deixar-lo com més prop millor d'on anem i no estem disposats a caminar 100 o 200 metres més. Si jo ho faig segur que la majoria dels mal aparcats o poden fer. A Amposta tenim el mateix problema.

    ResponElimina
  6. Jo tambe he passat en aquell moment pel lloc i, ves per on, he pensat....hauria de passar Gustau per aqui amb la seua maquineta.
    Ja em direu a mi si no n'hi ha per emprenyar-te d'allo mes, quan et denuncien per estar mal aparcat en algun lloc que no fas nosa a ningu i veus com en aquest cas pasen olimpicament. I pregunto si cal que la policia local rebigue ordres concretes per actuar.
    Per cert, a l'altre costat del mercat, a la part del riu, passa exactament el mateix, i hi han cotxes i furgonetes que si pasen tot el mati aparcats al carril de la dreta.
    En quant al que es pregunta l'anonim de les 3:18, tambe aquest mati, pasant per l'avinguda Remolins tambe em preguntaba:
    On estan els cotxes que abans aparcaben en aquesta via?.
    A l'aparcament del pavello en hi havien 8/10. Es una cosa paranormal.

    ResponElimina
  7. i el parking del mercat?????
    Jo vaig votar a Bel pel compromis que va adquirir amb els venedors de que en un any aquest tema estaria arreglat.

    ResponElimina
  8. ja , ja, ja,

    ResponElimina
  9. hauriem de posar tota tortosa sol per ús de vianants, tothom a peu!!!

    ResponElimina
  10. si si ho va dir en un any resolt, home peró fa un any?
    espem que compleixi.

    ResponElimina
  11. trobes que si començen dema al de mati, a primera hora, alla al maig ja estara fet?

    ResponElimina
  12. També crec que falten aparcaments, pero també estic d'accord en Manel en que la gent no vol caminar uns 4 minuts. Exemple, en un radi de 300 o 400m jo podria trobar aparcaments per tots els cotxes que ara s'amuntonen davant del coli del Temple a les 9, 13, 15, 17.00h (davant dels ulls de la poli). I durant el dia continuament trobes cotxes dalt de les voreres, just en les puntes dels carrers, damunt dels pasos de peatons amb l'excusa que "només " volen entrar la farmacia/banc/bar ... un moment. Si a mi, em donessen els diners que treuria jo en multes, demà em canvio de feina :)

    Diferent problema és, suposo, la questio de furgonetes/camions que estan (des)carregant al mercat - pero, bueno, cal que estiguin tot lo mati ?

    ResponElimina
  13. Ferran ho fa tot bé, deixem-lo estar i aguardemnos los pogrames electorals...

    ResponElimina
  14. Estic contenta de que hagi sortit aquest tema, camino molt per Tortosa i cada dia està pitjor per als vianants. Tinc comprovat que els municipals veuen com la gent deixa els cotxes mal aparcats, a sobre les voreres, a les zones de carrega i descarrega, etc., etc. i no fan absolutament res i seria tan fàcil com dir-los que no els deixen aparcar. Posaré un exemple que el visc cada dia, a la Av. Felip Pedrell, entre la plaça del Paiolet i el carrer Dr. Ferran, sempre i tenim cotxes i furgonetes o camionets de repartiment estacionats damunt la vorera i a més a més els del restaurant tenen plantes a la citada vorera, amb tot ens obliga als vianants a baixar a la calçada amb el perill que comporta donat que es una via amb molt tràfic. Sr. Alcalde, srs. Regidors, tan pronte han deixat de caminar pel carrer? No serà que no l’han trapitxat mai?.

    ResponElimina
  15. Un dia vaig anar a la policia local de Tortosa a fer una queixa dels vehicles mal aparcats, i el sr. policia em va saber dir que "tendriem que posar multes a tots el cotxes" ?????
    Encara ara no m'acavo la resposta.
    Em vaig quedar tant sorpres que no li vaig poder donar replica.
    Es clar, si posessin tantes multes... que guanyariem...
    "Pos" fer entendre que l'incivisme te un preu sr policia... i que vostes TAMBE estan per fer aixo, ja que les mesures que prenen no son efectives.

    Crec jo, "vamos"

    ResponElimina
  16. Hi ha algú que es pregunta si la Policia Local ha de rebre ordres per multar a llocs determinats. I si en rep de no multar a segons quins llocs i castigar-ne uns altres?

    ResponElimina
  17. Multes contundents per una banda i aparcaments gratuïts i transport públic més baratet per l'altra.

    Ja n'hi ha prou de voler treure pasta de tot arreu.

    ResponElimina
  18. Més grues i arreglat.

    ResponElimina
  19. Gustau t'has fixat que hi ha una placa que permet aparcar en l'avinguda Generalitat davant del mercat pel matí?. Pos fa més de un any y mig que hi esta.

    Poc rigor informatiu company. Es clar, costa tan poc dir tonteries i no confirmar les noticies. La Facultat de periodisme cada vegada està pitjor...

    ResponElimina
  20. Xeic, però tu saps quina barbaritat estàs dient?
    A l'avinguda de la Generalitat només hi ha una senyal de prohibit parar i estacionar, amb una excepció: per càrrega i descàrrega, NOMÉS entre les 6.00 hores del matí fins a les 08.15 hores, i de les 14.15 fins a les 16.00. En canvi, la foto està feta a les dotze del migdia, amb furgonetes i turismes aparcats, deixant tot un carril inhàbil. Això no és càrrega i descàrrega, sinó tenir molta cara.
    Company, no sé com deu estar la facultat de periodisme, com tu dius. Però el que sí sé és que o tu no saps llegir o no t'has mirat el codi de la circulació.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta