7 de febrer del 2008

El PSC insta l'alcalde de Tortosa a buscar uns altres terrenys per al nou hospital

El PSC de Tortosa ha rebut amb sorpresa les últimes declaracions de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), que dilluns va assenyalar que la construcció del nou hospital al pla parcial de la Farinera és un projecte amb un «llarg recorregut per fer», i que encara «no està resolt». El socialista Joan Sabaté va instar Bel a «parlar clar», i va lamentar que l'alcalde doni a entendre que hi ha «coses amagades», o bé que algú «l'hagi amenaçat si no guarda algun secret». En aquest sentit, Sabaté va manifestar que si Bel continua pensant que el pla parcial la Farinera no és un bon emplaçament, el que hauria de fer és proposar una ubicació alternativa, i posar uns altres terrenys a disposició de Salut. «Això seria perfectament legítim, i més ara que encara hi seríem a temps», va dir. Sabaté va valorar que és «impropi d'un alcalde de Tortosa» que Bel signés divendres el compromís de cessió de terrenys amb la consellera Geli, i que «només 48 hores més tard continuï sembrant dubtes entre els ciutadans», com quan va qüestionar que a la Farinera hi hagués prou terrenys per a l'hospital. Sabaté va exigir a Bel «més lleialtat institucional», i que deixi de «desinformar» els tortosins.

El Punt (7-Febrer-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

8 comentaris:

  1. Les negociacions en la trobada d’un nous terrenys per l’hospital de referència de les Terres de l’Ebre amb la Generalitat de Catalunya han exclòs les aspiracions de protagonisme del nostre anterior benvolgut i alcalde Senyor Sabaté. Hi han molt exemples mes , però tampoc vull passar-me. Es clar que l’ ubicació urbana que va escollir l’anterior alcalde i el seu “eminent” equip, no dona per mes, a pesar de la constitució de la junta de compensació que es va formar al afecte. Tots sabem de les propietats afectades, i potser que ara, amb la crisi immobiliària, hi hagin aspiracions que quedin insatisfetes.De vegades els interessos públics i privats fan jocs de mans i no saps perquè però es massa freqüent que es creuin en el camí...

    ResponElimina
  2. El que passa es que el senyor Sabaté ho vol saber tot....
    Cua de palla? Mala consciencia? Manca de gestió? Incompetència? Compromisos adquirits? Cotilleo? Que ho pregunti al senat, no?

    ResponElimina
  3. Veig que el xiquets de Bel i Accensi, els fa molt de mal que critiquen al seu cap.

    Aquestos xiquets no saben que governar suposa rebre critiques?

    Aneuvos acostuman que us queden 4 anys de canya.

    ResponElimina
  4. !º.-Que jo vegi no hi ha cap crítica previa.
    2.-Si et refereixes "cap" com alcalde,suposo que també es el teu alcalde...
    3.- En democrácia s'admeten totes les critiques (millor les constructives).
    4.- Lo de la "canya" suposo que no et refereixes a la de pescar no? Ademés la "canya " per la canya" es tontería...

    ResponElimina
  5. Això depén del costat de la canya en el que te trobes. Per altra banda donde las dan las toman, pues no veig jo que els fans de Bel de mosseguen la llegua tampoc.

    ResponElimina
  6. Ah, Sr. Sabaté, no doni idees, no sigui que el nou hospital canviï d'ubicació, i per casualitat vagi a parar a uns terrenys que hagin adquirit poc temps abans "els de sempre".

    ResponElimina
  7. A l'anonim 8:00, ningú posa en dubte que l'alcalde es l'alcalde de tots els tortosins, però quan parlo del cap, parlo d'aquesta colla de xiquets que estan treballant per al senyor Ferran Bel i Accensi, ja sigui a la empresa privada, al consell o a l'ajuntament i si els vols coneixer fes un garbeig pels plens i els coneixeras.

    Apa, que vagi bé.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta