9 de febrer del 2008

El trasllat de la franquícia Natura completa l'oferta comercial del mercat del Peix de Tortosa

Les negociacions per instal·lar Interior a la segona planta, molt avançades

L'obertura de la nova botiga de regals Natura va ampliar ahir al vespre l'oferta comercial de l'antic mercat del Peix de Tortosa. Al desembre va obrir portes la franquícia de roba femenina Friday's Project, i ara el trasllat del Natura completa una oferta que reforçarà l'atractiu del centre comercial de la ciutat. En aquest sentit, ara només falta que la nova delegació d'Interior s'instal·li a la segona planta de l'edifici annex, però sobretot que Patrimoni autoritzi el local de la cadena Viena a l'edifici original.

El nou complex comercial que Tortosa ha dissenyat al centre de la ciutat, aprofitant la rehabilitació de l'antic mercat del Peix, va prenent forma. Si poc abans de Nadal va obrir les portes la botiga de roba Friday's Project, ahir ho va fer la franquícia d'objectes de regal Natura, que ja tenia un establiment a la ciutat. El propietari de la franquícia, Jacint Pelejà, que també té les botigues de Reus, Tarragona i Cambrils, va explicar que s'han traslladat al complex del mercat del peix perquè feia temps que buscaven un local per ampliar l'establiment que fins ara tenien a l'avinguda de la Generalitat. «Hem vist l'oportunitat i no l'hem volgut desaprofitar», va dir. «Ens agrada molt com ha quedat la rehabilitació del mercat del peix, i pensem que la zona té un gran atractiu comercial», va remarcar.
El trasllat del Natura al conjunt de l'antic mercat del Peix és plenament efectiu a partir d'ahir al vespre. El complex, gestionat per la societat Infraestructures Comercials de Tortosa SL, es completarà amb l'obertura d'un restaurant de la cadena Viena, que espera poder obrir a l'abril. Per poder fer-ho, abans caldrà que la comissió territorial de Patrimoni autoritzi definitivament el projecte, en una reunió que podria fer-se ara al febrer. A la segona planta de l'edifici annex s'ha d'instal·lar la delegació territorial d'Interior.

El Punt (9-Febrer-2008)

4 comentaris:

  1. A tres botigues i un bar, se li pot dir complex comercial?
    I lo de le Gavarres de Tarragona, que es?

    ResponElimina
  2. La meva humil opinió és que s'hagués hagut d'aprofitar i ubicar-hi l'oficina de turisme de Tortosa, i a la vegada les oficines de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, que ara han passat a la botiga de la Pl. de la Cinta. Hagués estat un gran aparador per potenciar la festa del Renaixement i donada la proximitat amb l'Ajuntament aquest no hauria de fer d'oficina de turisme. Perqùe jo pregunto, quan vas a qualsevol ciutat de les mides de Tortosa, on vas a preguntar pels llocs turistics ?, pos a l'Ajuntament, és clar.

    ResponElimina
  3. A la majoria de llocs turístics, l´oficina d´informació sol estar al nucli històric ( rétols violeta) i en molts casos al costat de l´església major,

    ResponElimina
  4. Si supiéramos el precio de alquiler de los locales del Mercat del peix, no diriamos que pusieran la oficina de turismo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta