20 de febrer del 2008

Obre la nova oficina del DNI a Tortosa

El subdelegat del govern estatal a Tarragona, Joan Maria Abelló, va visitar ahir les noves dependències de la comissaria de la Policía Nacional a Tortosa, que s'han instal·lat en uns baixos del número 21 del passeig de Ribera. La nova oficina expedirà els documents d'identitat (DNI), els passaports i els documents d'estrangeria, però la seua posada en funcionament també suposa l'expedició del DNI electrònic. El nou local tindrà dos funcionaris més i una sala d'espera que evitarà les llargues cues al carrer.
El Punt (20-Febrer-2008)


>Apunt personal<
Ahir, aprofitant que havia de visitar les noves dependències de l'oficina d'expedició del DNI per cobrir informativament la visita d'Abelló, vaig voler passar a recollir el meu nou document d'identitat. Feia setmanes que anava amb el comprovant a la butxaca, i volia constatar sobre el terreny que amb el canvi de local ja haurien traslladat, també, tots els documents tramitats a les oficines de la comissaria. Dieu-me desconfiat, però el més normal en aquest país és que els documents es perdin pel camí, encara que amb els trasllats només es recorrin un centenar de metres. Finalment, vaig poder comprovar que de vegades les coses es fan bé, i que el meu DNI renovat havia aconseguit sobreviure al trasllat, i que havia passat sense problemes de la comissaria del passeig de les Bicicletes a les noves oficines del passeig de Ribera. Prova superada. Altres vegades s'han perdut papers en recorreguts molt més curts, i per tant només queda felicitar els funcionaris, que a més a més han sortit guanyat amb les noves instal·lacions.

Més informació:
-Obren les portes de la nova oficina d’expedició de DNI, passaports i documents d’estrangeria de Tortosa (Teveon)
-Tortosa tindrà al febrer una nova oficina per fer els DNI, els passaports, els papers d'estrangeria i també el DNI electrònic (El Punt)

3 comentaris:

  1. "El nou local tindrà dos funcionaris més i una sala d'espera que evitarà les llargues cues al carrer."

    Ara es podran fer cues llarges al soupluig!
    Bueno, esperant que tot vagi millor, més rapid i mes eficaç - realment estaven desbordats on estaven fins ara.

    ResponElimina
  2. Això està molt bé. Un deu pel Govern de l’Estat.

    ResponElimina
  3. Es pateticament inmesurable la poca eficacia de les forces de seguretat de L'estat en dibulgar una oficina que no te ni tans sols la dignitat de dir publicament que no donen abast en la tramitacio dels Documents mes esencials pera la identificacio propia com a ciuatada , resulta que la nova oficina , quant arribes y preguntes per fer el DNI o millor dit renovarlo et sur el uniformat i et diu de 08:15 horas se cojen los numeros hasta que se acaben i sino hasta el dia siguiente"
    O sigue que estem igual que avans pero en local nou, i per ames patetic que et tracten igual com si foses un extrain, un no español,
    Sr. mes val que les pateres no pujen pel riu , pq si no el proper alcalde ..Mohamed Al faia i tots a mirar de cara a la meca i no ala meca .

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta