Tortosa instal·la 17 punts més de recollida de piles usades i material electrònic - marfanta.com

El Tiempo

El tiempo en Tortosa

Ticker

Primera Columna

Tribuna

+Articles de #Tribuna

Arxiu

AL MINUT

Tortosa instal·la 17 punts més de recollida de piles usades i material electrònic

Publicat per Gustau Moreno Pérez el dia 13 de febrer de 2008 | 13.2.08

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament tortosí, Valentí Marín, va presentar ahir els punts nous de recollida de piles usades i petit material electrònic que s'han instal·lat a la biblioteca Marcel·lí Domingo. En total, s'han habilitat 17 dipòsits més de recollida de piles i de petits materials electrònics, com telèfons mòbils i altres components com bateries, però també reproductors d'MP3 o transistors de ràdio. Els dipòsits nous s'han col·locat en diferents punts de la ciutat, amb l'objectiu d'apropar aquest servei als ciutadans, que fins ara havien de desplaçar-se fins a la deixalleria municipal per poder dipositar correctament aquest tipus de residus. De fet, Marín va explicar que l'Ajuntament havia detectat que aquest tipus de dipòsits eren molt demandats pels ciutadans. Els dipòsits nous estaran situats en edificis públics com l'Ajuntament i les oficines municipals dels pobles de Bítem, Campredó, els Reguers i Vinallop, però també n'hi haurà al punt verd del mercat i a la biblioteca Marcel·lí Domingo, a més del pavelló poliesportiu de Ferreries i a l'IES de l'Ebre i l'IES Joaquim Bau. Marín va recordar que l'any passat l'Ajuntament va aconseguir recollir 1.786 quilos de piles, i que l'objectiu és incrementar notablement el nombre de material usat i destinat al reciclatge.

El Punt (13-Febrer-2008)

8 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Entre tots cada dia hem de reciclar més i més.

Anònim ha dit...

Una bona acció d'ERC

Brian ha dit...

bon idea - jo també proposaria que ens diuen Exactament que es fa amb tot lo que recollim a Tortosa (paper, llaunes, piles ...). No una explicacio en general com els anuncis de la tele, sino exactament on va lo fato de Tortosa i que es fa amb ella (i si te algun cost/benefici). D'esta manera, pos, els que reciclem ho sabrem , i els que no, no tindràn els tipics arguments del que "pos, si no es fa res".

Anònim ha dit...

la recollida de piles ja fa una pila d'anys que es fa a Tortosa, no és cap novetat.

lo sapo roig ha dit...

Veig a Valentí cada cop més vell. Bé,segurament igual que jo!!

Anònim ha dit...

jo el veig suat uf... peró molt.

Anònim ha dit...

Les piles de Ricard, també al contenedor. Que se'n posi de noves.

Anònim ha dit...

No crec que s'arregle ni en piles noves

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.