13 de febrer del 2008

Tortosa instal·la 17 punts més de recollida de piles usades i material electrònic

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament tortosí, Valentí Marín, va presentar ahir els punts nous de recollida de piles usades i petit material electrònic que s'han instal·lat a la biblioteca Marcel·lí Domingo. En total, s'han habilitat 17 dipòsits més de recollida de piles i de petits materials electrònics, com telèfons mòbils i altres components com bateries, però també reproductors d'MP3 o transistors de ràdio. Els dipòsits nous s'han col·locat en diferents punts de la ciutat, amb l'objectiu d'apropar aquest servei als ciutadans, que fins ara havien de desplaçar-se fins a la deixalleria municipal per poder dipositar correctament aquest tipus de residus. De fet, Marín va explicar que l'Ajuntament havia detectat que aquest tipus de dipòsits eren molt demandats pels ciutadans. Els dipòsits nous estaran situats en edificis públics com l'Ajuntament i les oficines municipals dels pobles de Bítem, Campredó, els Reguers i Vinallop, però també n'hi haurà al punt verd del mercat i a la biblioteca Marcel·lí Domingo, a més del pavelló poliesportiu de Ferreries i a l'IES de l'Ebre i l'IES Joaquim Bau. Marín va recordar que l'any passat l'Ajuntament va aconseguir recollir 1.786 quilos de piles, i que l'objectiu és incrementar notablement el nombre de material usat i destinat al reciclatge.

El Punt (13-Febrer-2008)

8 comentaris:

  1. Entre tots cada dia hem de reciclar més i més.

    ResponElimina
  2. Una bona acció d'ERC

    ResponElimina
  3. bon idea - jo també proposaria que ens diuen Exactament que es fa amb tot lo que recollim a Tortosa (paper, llaunes, piles ...). No una explicacio en general com els anuncis de la tele, sino exactament on va lo fato de Tortosa i que es fa amb ella (i si te algun cost/benefici). D'esta manera, pos, els que reciclem ho sabrem , i els que no, no tindràn els tipics arguments del que "pos, si no es fa res".

    ResponElimina
  4. la recollida de piles ja fa una pila d'anys que es fa a Tortosa, no és cap novetat.

    ResponElimina
  5. Veig a Valentí cada cop més vell. Bé,segurament igual que jo!!

    ResponElimina
  6. jo el veig suat uf... peró molt.

    ResponElimina
  7. Les piles de Ricard, també al contenedor. Que se'n posi de noves.

    ResponElimina
  8. No crec que s'arregle ni en piles noves

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta