19 de març del 2008

El PP proposa l'Ebre i CiU busca la definició de «transvasar» al diccionari

El diputat del PP per Lleida, al Congrés, Josep Ignasi Llorens, va proposar ahir un transvasament de l'Ebre per solucionar els problemes de l'àrea metropolitana de Barcelona. Llorens va assegurar que només caldria perllongar la canonada del minitransvasament a Tarragona, per aprofitar els «excedents» del riu. Aquesta és l'alternativa que el diputat del PP va presentar a la possible captació d'aigua des del Segre. A més, Llorens va advertir que els pagesos de les comarques de Lleida tenen problemes d'abastament d'aigua, i que no disposen d'excedents per fer un transvasament a Barcelona. Mentrestant, segons els càlculs del diputat, l'Ebre aboca al mar uns 5.200 hectòmetres anuals després de cobrir les necessitats de la conca i el cabal ecològic necessari per conservar el Delta.
D'altra banda, el diputat de CiU al Parlament, Ramon Espadaler, va tornar a demanar «transparència» al tripartit, i va exigir al conseller Nadal que no digui més «mentides» i que no faci «jocs de paraules». En declaracions a l'ACN, Espadaler va recordar que, segons el diccionari, «un transvasament és fer passar aigua d'un riu a un altre».

El Punt (19-Març-2008)

2 comentaris:

  1. No feu jocs de mans , CIU la volia fotre i no es pot negar , ara son los altres, lo que canvia , es que ara uns son al govern i els altres a la oposició, tots utilitzeu lo tema de l´aigua , porteu inversions i no foteu l´aigua i administreu bé la que l´administració dels pixapins llancen per la claveguera .
    Resumin porteu industries a les Terres de L´Ebre , tenim aigua , energia , feu autovies, perqué no diguen que som un cul de sac , volem un lloc al Sol , si no a les proximes eleccions aquí guanyara lo Partit dels Jubilats ¡

    ResponElimina
  2. Ara t'escolto!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta