29 de març del 2008

Rambla: «Montilla demana l'aigua que sobra»

El vicepresident primer i portaveu del govern valencià, Vicente Rambla, va assegurar ahir que, amb només tres dies del cabal que ara baixa per l'Ebre, es podria fer el transvasament que «demanen» el País Valencià, Múrcia i Almeria. Rambla va valorar així la proposta del govern català de transferir aigua del Segre al Llobregat. Segons Rambla, el president José Montilla no pot fer la mateixa política que el PSOE sobre els transvasaments, ja que «els seus ciutadans no ho entendrien». El portaveu de la Generalitat Valenciana va recordar que Montilla ha adoptat, una setmana després de les eleccions estatals, el mateix plantejament que «sempre» ha defensat el PP: «Demanar l'aigua que sobra, que no s'utilitza i se'n va al mar». En aquest sentit, la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre va anunciar una nova avinguda a l'eix central del riu durant el cap de setmana, tot i que encara falta molt per millorar la situació de sequera a la conca.

El Punt (29-Març-2008)

Foto: El País

4 comentaris:

  1. Això es el que està provocant la decisió del govern català, que altres governs com el valència també reclamin l’aigua.

    Com podem ara negar l’aigua als valencians?

    Es molt fort que qui ens defensi sigui el govern de l’Estat dient que de l’Ebre no es farà cap transvasament!

    Al menys CIU i PP ho dient clar volem fer un transvasament, però aquests també el volen fer però enganyant a la gent. Diuen que la trauran del Segre (que és pitjor que si la traguessin del propi Ebre), fins fa dos dies ho negaven; estant amagant que el minitransvasament ja està arribant a Barcelona (des de fa 4 anys s’està construint la canonada d’amagat). L’ajuntament de Reus els donarà l’aigua dels pous, dons si els sobra aigua ja no deuen necessita l’aigua del minitransvasament?

    ResponElimina
  2. Gràcies Montilla! Tenim lo president que mos mereixem!

    ResponElimina
  3. El problema principal es que Catalunya es una còlonia d´Espanya i de retruc Les Terres de l´Ebre som una sub-còlonia de Catalunya.

    ResponElimina
  4. per a un poble dement, un president dement i mentider. Com al barça, un equip dement per a una afició dement!!

    Salut!
    Un català culé, que no creu ni en el seu poble ni en la seua afició.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta