7 de març del 2008

Tortosa enderroca a Sant Felip Neri, 'Welcome to the jungle'



L'Ajuntament de Tortosa va iniciar dimecres els treballs d'enderrocament de les cases en estat de ruïna del carrer Sant Felip Neri, al nucli antic de la ciutat. La mesura, que també implica la neteja del solar del carrer de la Mercè en què s'ha de construir el nou edifici judicial, és el primer pas per fer una rehabilitació integral del barri del Castell. He fet el vídeo anterior per il·lustrar la notícia, però ahir hi havia problemes tècnics a You Tube i per això he trigat a penjar-lo. Com a mínim, el retard m'ha servit per poder afegir la cançó Welcome to the jungle, a petició d'un lector.

4 comentaris:

  1. Ostia Gustau t'ho has currat poc en lo video este, et creus que ens hem de tragar 5 segons de video durant 2 minuts!!. Aixo sembla el tipic montatge de les televisions que fan demagogia.

    Siusplau la marfanta es una passada no baixis el nivell.

    ResponElimina
  2. Sí, la veritat és que m'ho he currat poc. Tenia poques imatges (33 segons) i les intros a les cançons de Guns'n'Roses són molt llargues, així que he hagut de repetir el vídeo en forma de bucle, perquè durés més. Sento que no t'hagi agradat, però és l'únic que podia fer amb el material que avui tenia a mà.

    ResponElimina
  3. Jejeje! Que grans els Gun's n Roses! Trobo que queda bé aquesta cançó a sobre d'un enderroc. Com sempre Gustau, tot és possible!

    Salut!

    ResponElimina
  4. Currat poc o molt, no ho sé, pero ha quedat molt béeeee - pero segur que tens un titul de Director Professional de Pelis i Videoclips per a fer este labor?

    (per a quan lo nou LP dels Guns, diguessem, obsessio de Axl Rose ?!)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta