15 d’abril del 2008

Els veïns del Canalet es manifestaran divendres contra el traçat de la variant

Unes 450 persones van participar, diumenge al vespre, a l'assemblea de la plataforma Salvem lo Canalet, en què el moviment veïnal va acordar la primera de les mobilitzacions per aturar el traçat de la variant de la C-12 (eix de l'Ebre) que la Generalitat ja ha posat a concurs públic. Un dels portaveus de Salvem lo Canalet, Antoni Melero, va explicar ahir que els veïns ja són conscients que la Generalitat no els escoltarà «si no surten al carrer», i que per això divendres hi haurà una marxa entre la plaça de la Pèrgola, a l'EMD de Jesús, i la plaça dels Mercats, al centre de Tortosa. «Nosaltres vam proposar fer la marxa diumenge al migdia, però els veïns van dir-nos que aconseguiríem un impacte més important si la fem divendres al vespre, en plena hora punta», va afegir-hi.
Per tant, l'acció de Salvem lo Canalet començarà divendres a la set del vespre, amb una concentració a la Pèrgola de Jesús. Després, iniciaran una marxa lenta que farà inevitable el tall temporal de l'eix de l'Ebre, un fet que la plataforma ja ha comunicat a la Subdelegació del Govern a Tarragona. Melero va explicar que hi haurà veïns de Roquetes, però també de la pedania tortosina de Vinallop, que també han decidit afegir-se a la manifestació, ja que han comprovat que el traçat de la variant també els afectarà negativament. Salvem lo Canalet espera tenir el suport de tots els partits de l'Ajuntament tortosí.

El Punt (15-Abril-2008)

8 comentaris:

  1. Estic totalment en contra de la mesura, a qui han de demanar ajuda es a Bel que es qui el va manipular i enganyar.

    ResponElimina
  2. Ara es manifesten pels xalets il•legals?

    Desdoblament de l’Ebre ja !!! Necessitem unes carreteres de primera.

    ResponElimina
  3. Portem més de 3 anys de retard. Si algun dia passes un accident greu als dos col·legis o a la zona esportiva, al Sabeco, a la zona residencial, a l'entrada de Jesús, o a la gasolinera per on ara pasar la C12, vindrien els plors i les lamentacions. Desdoblment ja.

    ResponElimina
  4. aquest desdoblament és molt necessari, deixem de discutir sobre el traçat i que es faci ja!!! després ens queixarem que des de Barcelona no fan cap obra a les TE, si una vegada que en volen fer una, els hi posem pegues, mai avançarem!!

    ResponElimina
  5. a vore ells proposen que vagui pel Canal Xerta-Senia.
    1. a la zona del canal no viu molta gent també.
    2. si la fan a l'altura del canal, no sira una variant sinó una nova carretera.
    3. Vostes creuen que la gent a l'altura d'Aldover continuaria per la carretera nova? crec vaix el meu punt de vista que si fesen una carretera tan apartada provocaria que molta gent continues entran per l'actual traçat, per estuviar-se uns quans quilometres.

    Recordo que de la plaça Corona d'Aragó (quatre camins), al canal Xerta-Senia hi han 7km.

    ResponElimina
  6. 11:57, sospito que ets el mateix que insisteix amb aixo a totes les noticies relacionades amb la plataforma del canalet. No se si el va manipular, enganyar o hipnotitzar, pero veritat que qui te la decissio de per on ha d'anar la variant es la Generalitat?
    Pos home no fases mes el pesat!!.
    Quant al tema de fons, sense deixar de pensar -com el primer dia- que basicament els que protesten ho fan per interesos particulars, no es menys cert que la variant partira el terme d'una manera brutal actuant de barrera fisica i psicologica.
    Ara be, un del arguments que vaig sentir a la plataforma el diumenge a l'assemblea, va ser el de que la variant no solucionara el problema dels embusos que es formen als quatre camins, donat que els que ho provocem som la gent de la comarca ( Roquetes, Alfara, Reguers, Jesus, Aldover, Xerta etc.) i que aquests, no anirem a utilitzar la variant per molt pegada que passi de jesus i Roquetes, a no ser d'algu que vagi dirreccio sud i vingue de com a minim d'Aldover.
    Una cosa si que es evident, els embussos del quatre camins es produexen sobretot a les hores d'entrada i sortida de feines i colegis, vol dir, efectivament, que son provocats per gent d'aqui.
    Per una altra part, tambe es cert, que si convenim i la plataforma tambe, que la variant es necesaria, els preguntaria com voleu que tingue cap operativitat si penseu que hauriade passar per la falda del port paralel·la al canal Xerta-Senia, si vatros mateixos ja dieu ara, que amb la proposta actual de la Generalitat -amb molt menys Qms. de desviament- no servira de res?
    S'ha de fer o no s'ha de fer?

    ResponElimina
  7. Visca el nostre canalet!!
    Pel futur urbanistic de Jesus, ens veiem divendres!!!!!

    ResponElimina
  8. Anonim de le 4:10, la Plataforma Salvem lo Canalet va ser organitzada per Ferran Bel i Pere Panisello amb l'unic objectiu de desgastar al govern de Tortosa.
    Va ser ell qui va prometre a aquesta pobra gent que els hi solucionaria el problema, per tant a qui han de queixar-se es a Ferran Bel, ho dic i ho dire mil vegades.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta