12 d’abril del 2008

Maulets rebutja la «mercantilització» de l'aigua i els transvasaments

L'organització juvenil Maulets va emetre ahir un manifest d'oposició als transvasaments del Segre o de l'Ebre, a través de la interconnexió de xarxes i el canal Xerta-Sénia. A més, també rebutgen les propostes «surrealistes» de portar aigua amb vaixells o trens, així com la construcció de noves plantes dessalinitzadores. Així, exigeixen una moratòria en la concessió de nous regadius, fins que hi haja una planificació «lògica i no mercantilista» dels recursos hídrics. De fet, acusen la Generalitat de tractar l'aigua com una mercaderia.

El Punt (12-Abril-2008)

3 comentaris:

  1. Mercantilismeeeeeeee?? Noooooooo que vaaaaaaa!! No sigueu brutos..
    Aixó es diu "Libre Mercado"...Que no ho fa la OPEP amb el petroli? I mira que el cru es fastigós quan surt. Al menys l'aigua té millor aspecte. Imagines un m3 d'aigua a preu de cru? Tampoc jo podia pensar que el preu de la llet i el carburant anessin de la má...

    ResponElimina
  2. www.maulets.org/ebre

    ResponElimina
  3. Maulets poden dir missa són tan patètics com los que mos volen fotre l'aigua. Au va fiqueuvos a treballar ganduls.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta