12 d’abril del 2008

Gimeno i Pi reiteren que no van parlar de la interconnexió amb els regants

El director dels serveis territorials de Medi Ambient i Habitatge a les Terres de l'Ebre, Víctor Gimeno, i el president del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT), Daniel Pi, van difondre ahir un comunicat conjunt per donar la seua versió sobre la reunió que l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) va mantenir dimarts amb les dues comunitats de regants del Delta. Així, Gimeno i Pi precisen que la reunió es va celebrar a petició dels regants, per tenir més informació sobre el projecte per enviar aigua dels pous de Tarragona i Reus a l'àrea metropolitana de Barcelona. El document, difós l'endemà d'haver-se conegut el comunicat dels regants, també remarca que «en cap moment» l'ACA o les comunitats del Delta van proposar l'aprofitament dels excedents de les seues concessions. Per tant, conclouen que no es va parlar de la possibilitat d'interconnectar les xarxes del CAT i d'Aigües Ter-Llobregat, amb l'objectiu de fer arribar l'aigua de l'Ebre a l'àrea metropolitana de Barcelona.

El Punt (12-Abril-2008)

3 comentaris:

  1. Clar que no , del que van parlar va ser del fixatge de Ronaldinho pel Milan , un bon trasvassament per cert.

    Fora dropos de tots los equips....!

    ResponElimina
  2. Pilotes fora..!!!

    ResponElimina
  3. Una de lladres :

    RING, RING!!!!!!!!!!... que puc entrar?
    -AH! moltíssimes gràcies senyora, és que m'acaben de robar-ho tot, ja ho veu fins i tot les pestanyes, estic despullat, no es pensi que vinc d'un altre planeta, és que m'ho han robat tot, m'han deixat sense res. No, no, no ho faci, no truqui a la policia, no sóc cap criminal, fins fa poc tenia DNI, una feina, un pare i un mare, i un cotxe, i moltes coses més, però poc a poc m'ho han anat robant tot, i finalment m'han deixat sense res.

    Les Terres de l ´Ebre

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta