22 d’abril del 2008

Vídeo del nus de sal per al conseller Francesc Baltasar



Aquestes imatges s'han produït fa aproximadament una hora. Tal com s'havia anunciat, la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) s'ha concentrat davant de l'hotel Corona de Tortosa, on el conseller Francesc Baltasar mantenia diferents reunions per explicar al territori el projecte del govern català i espanyol per fer arribar l'aigua de l'Ebre a l'àrea metropolitana de Barcelona. La PDE l'ha rebut amb crits de Lo riu és vida, no al transvasament! i també amb la proclama Baltasar, dimissió! A més, ha escampat sal a la porta de l'hotel dibuixant un nus antitransvasament, com a símbol del rebuig del moviment social al projecte per fer la interconnexió de xarxes CAT-ATLL. L'acte s'ha desenvolupat amb normalitat però envoltat d'una forta presència policial, tot i que la Generalitat ha evitat desplegar els Mossos d'Esquadra, que com Medi Ambient també depenen d'una conselleria governada per ICV, i ha optat per les forces antidisturbis del Cuerpo Nacional de Policía. A la concentració han participat alguns alcaldes d'ERC a la Ribera d'Ebre, com Antoni Borrell o Bernat Pellisa, i també l'exregidor d'ICV a Tortosa, Sisco Lahosa. Podeu veure més imatges de la Concentració Salina al meu àlbum de Flickr i al fotolog de La Marfanta, així com al nou bloc de la PDE.

4 comentaris:

  1. En un partit polític no sempre es coincideix en tot , son normals discrepàncies internes i això no ens ha d’estranyar. De vegades la manca de democràcia interna fa desgavells...Ara bé; per mi el tema del transvasament te prou entitat i transcendència pel territori, que no hauria estar subjecte a cap disciplina de partit. D’aquí la necessitat de demanar un altra vegada coherència als nostres representants ..Escolteu les Terres de l’Ebre ...“Lo riu no te color”.

    ResponElimina
  2. Desprès de les declaracions d’aquest mati del President de la Generalitat Senyor Montilla.. HO VOLEU MES CLAR ENCARA..?

    ResponElimina
  3. Es que aquest govern , governa a "contracorrent"....Es bó ehhhhhhh?? Era un "chiste"

    ResponElimina
  4. No sé com acabarà aquest assumpte del trasvassament però, sigui com sigui, no hem de defallir en la nostra lluita pel territori. Han de saber que ens han deixat "pobres";no tenim indústries, ens falten moltes infraestructures..... però creiem en natros mateixos i tenim dignitat.
    Passi el que passi hem de seguir lluitant per la nostra terra, pel nostre futur i el dels nostes fills.
    No ens deixem ensarronar i exigim als polítics tot el que ens mereixem. També natros som ciutadans de primera.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta