29 de maig del 2008

Bel es desmarca de la línia de CiU i rebutja la canonada

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, és una de les poques veus de CiU que ha animat la Generalitat a fer marxa enrere en la seua intenció de construir la canonada, davant de l'increment de les reserves d'aigua als pantans de les conques internes de Catalunya. En declaracions a l'Agència Catalana de Notícies, Bel va intentar minimitzar que dirigents de CiU hagin reclamat l'execució de la canonada com a mesura estructural. «Si hi ha un altre motiu per mantenir l'obra, el govern hauria de ser valent i dir-ho», va concloure l'alcalde.

El Punt (29-Maig-2008)

Més informació al vídeo de TV3
Homs: "Sempre hem defensat la interconnexió de xarxes"

2 comentaris:

  1. El Sr. Bel hauría de preguntar pels altres motius de fer l'obra del transvasament als seus companys i dirigents de partit al qual ell representa sense cap escrúpol.

    ResponElimina
  2. Però perquè us obstineu en afirmar que totes les persones que conformen un partit polític; sigui el que sigui; han de pensar igual en tot..?
    Quan un partit polític sigui una mena de dipositari de pensament únic, comenceu a tremolar...
    Estic segur que entre tota la gent que va participar en al manifestació a Amposta hi havia gent de totes les formacions...com ja sabeu, totes oficialment a favor de la interconnexió de xarxes.
    L’exercici democràtic precisament es això... Si s’ha de discrepar, se discrepa ! I no passa res.
    Ara no aneu a fotre el dit al l’ull de cap formació política, per molt trasvassista que us sembli, perquè ho han estat totes. El que toca ara, i al meu parer, es analitzar els comportaments individuals de qui diuen que ens representen.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta