28 de maig del 2008

La nova piscina municipal de Remolins

Una lectora del bloc m'escrivia fa cinc dies per agrair a l'Ajuntament de Tortosa la construcció de la nova piscina municipal a Remolins. Evidentment, es tractava d'un comentari irònic, que volia denunciar que després de les obres de millora de l'avinguda Felip Pedrell, que està realitzant la direcció general de Carreteres, la pluja dels últims dies ha provocat la formació de grans bassals d'aigua en aquesta travessera urbana. Sobretot, a la zona de davant de l'antic escorxador. "Amb tot això, només ens queda donar les més sinceres gràcies per pensar tant en aquest barri", escriu la lectora, que destaca que Remolins ja té pavelló firal, més endavant tindrà un museu i a partir d'ara també té "piscina municipal", encara que reclama una solució. Ahir vaig haver d'anar a Remolins i vaig comprovar que just davant de l'escorxador també s'havia format un llac que arribava fins a la zona de l'embarcador. Suposo que això passa perquè les obres encara no estan acabades, i que tant la nova xarxa de clavegueram com el col·lector de les aigües pluvials s'hauran fet correctament. En tot cas, també cal tenir en compte que Remolins ja no té una, sinó dues piscines, perquè els baixos del pavelló firal també van inundar-se ahir, per la pujada del cabal de l'Ebre. La profecia s'ha acabat complint: ja tenim piscina firal.

4 comentaris:

  1. lo del bassal d'aigua del escorxador, es comprensible per les obres tot i que costaria poc que la brigada agafes una aixada i fes una regata de un parell o tres de metres fins al riu.
    Lo que trobo vergonyos i crec que s'haurien de demanar responsabilitats, es que filtre aigua del riu al soterreni del recinte firal. Com potser que una obra de 12M€, li passi això quan hi han parkings igual d'aprop o més i més fondos i no tenen cap problema.
    qui pagara els desperfectes?
    Qui pagara les obres perquè això no torni a passà?
    no soc ni de Bel ni de Sabaté ni de ningú soc un ciutada que paga els seus impostos!

    ResponElimina
  2. El "prisma" de Remolins, ni fira, ni pavelló esportiu, ni recinte musical, ni museu, ni reequilibri urbanístic de la ciutat. Un "0".

    ResponElimina
  3. Cal afegir que el nou carrer Felip Pedrell també te pissines, la secció de crios potser. El que sobta és que en una obra nova hi hagi bassals tan grossos i embornals que no xuclen. I no parlo de tronada. Jo, d'Alcalde, no rebria l'obra sense que ho apanyen, que és de ser pena deixar-ho com està ara.

    ResponElimina
  4. L'altre dia vaig passar cap al meu barri, Remolins, i vaig trobar-me amb la piscina, en sun demà vaig tornar a passar...i no vaig vore en tot lo tram nou del Felip Pedrell ni un embornal...pot ser es que no els vaig vore...però diria que no n'hi havien...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta