16 de maig del 2008

Bel fa una crida als alcaldes de l'Ebre per rebutjar la interconnexió

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, no es volia creure ahir al matí que el consell d'administració del CAT acabés votant la utilització d'aigua del minitransvasament per carregar-la als vaixells amb destí al port de Barcelona. Bel va remarcar que si l'emergència ja no és tan important i Tarragona ha decidit que no s'agafe l'aigua dels pous, els alcaldes dels 52 municipis de les Terres de l'Ebre també haurien de negar-se a l'enviament d'aigua del riu. «El problema no són els vaixells, sinó que es vulga justificar una inversió de 200 milions amb una situació de sequera que ara volen reconvertir», va dir. Segons Bel, «si la situació d'emergència s'ha acabat, no caldria començar les obres». A més, va afegir que l'Ajuntament encara està estudiant si presenta un recurs contra el decret de la interconnexió.

El Punt (16-Maig-2008)

4 comentaris:

  1. Recomanació del dia:“L’Article 26” de La Trinca...

    ResponElimina
  2. Senyor Bel,
    també podria fer una crida a estripar el carnet del partit a tots los alcaldes que representent a partits transvasistes com el seu.

    ResponElimina
  3. CiU se'n vanaglòria molt de tornar a tindre l'alcaldia de Tortosa quasi per majoria absoluta.
    Estaria bé que ara, l'alcalde de Tortosa los hi fes perdre esta alcaldia per transvasistes.

    ResponElimina
  4. Ahir a la nit vaig vere l'entrevista que la Terribas li va fer Mas, i del que vaig escoltar, me va semblar percebre que a CiU eren tan protransvasistes com sempre.
    Ja està bé que l'alcalde se pronuncie a favor dels interessos del territori (faltaria més), però me sembla que lo seu partit en este aspecte, està igual que ERC: jugant a la "puteta ramoneta".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta