16 de maig del 2008

Forcadell marxa del consell d'administració del CAT

El president d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, va fer pública ahir la seua renúncia com a membre del consell d'administració del CAT, tot i que ja havia comunicat la decisió dimecres al conseller de Medi Ambient. Forcadell també havia comunicat la seua determinació al president del consorci, Daniel Pi, amb qui durant els últims dies ha mantingut diferències de criteri importants sobre la interconnexió de xarxes i l'enviament d'aigua de l'Ebre a Barcelona. El regidor tortosí va lamentar que Medi Ambient haja canviat d'opinió sobre una obra que la Generalitat va renunciar tirar endavant l'any 2004, quan Forcadell va ser nomenat membre del CAT a proposta de la conselleria. El deltebrenc Eleuteri Arques també va presentar ahir la renúncia pels mateixos motius.

El Punt (16-Maig-2008)

6 comentaris:

  1. Molt bé senyor Forcadell. Deixim dir que em sorprén la seva decisió positivament.
    És el primer polític de l'Ebre que abandona el seu càrrec institucional, mantenint la seva coherència i sense maquillar-ho trencant el carnet però mantenint-se al lloc. Vosté no ha fet com d'altres que alhora de dir que saltarien del terrat, primer, es van assegurar que hi fòsin els bombers per a aturar el cop.
    Ara, tots aquells que l'acusaven de ser a un lloc aferrant-se a la cadira (que segurament no el van votar) que diran, que això encara no és prou per a mantenir la coherència amb els compromisos electorals?...En això vull dir-li que entenc la pressió que deu soportar, però que el seu partit (que ho ha fet exquisitament malament) té la representativitat que té, i per tant, la responsabilitat corresponent.
    El que més mal em sap és que desprès de tot això, la gent, que tenim memòria de peix, no premiarem a les persones que caldria.
    Ànims i espero poder dir que m'he equivocat i que la gent s'ha recordat, per primer cop, dels que van mantenir la coherència per damunt dels interesos particulars o de partit.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Recomanació del dia:“L’Article 26” de La Trinca...

    ResponElimina
  4. No sé si ajuden en la lluita o no, les dimissions, però per coherencia alguns son necessaris. Animo als ICV, ERC, PSC ebrencs a fer TOT el que convingui per defensar el territori.
    Veig que el PSC ebrenc almenys també diu que s'ha de aturar els vaixells si ha plogut prou, també un pas endavant per part d'ells, molt bé.
    Ara falta que els fessen/m veure als liders del tripartit que si han pujat més de 44 hm (El Periodico) els embassaments, i encara pujen, pos, s'ha de replantejar tot el debat. Encara estem a temps. Anims.

    ResponElimina
  5. Felicitats per la coherència al Sr. Forcadell.
    Molts hauríen de pendre exemple.

    ResponElimina
  6. Ei, algú m'ha comentat que a l'ajuntament de Tivenys també hi ha hagut alguna baixa relacionada en lo tema de l'aigua. Algú ho pot confirmar? Sabeu de què va la cosa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta