20 de maig del 2008

Desallotgen onze persones de tres cases d'Amposta per perill d'ensorrament

Els Bombers de la Generalitat van haver de desallotjar ahir tres cases del nucli antic d'Amposta, on vivien un total d'onze persones, pel perill d'ensorrament d'un edifici de tres plantes que hi ha al costat. En concret, es tracta del número 8 del carrer Sant Sebastià, entre el castell i l'avinguda Alcalde Palau. Els bombers van habilitar un cordó de seguretat i l'arquitecte municipal va determinar que el més segur era desallotjar els veïns, pel perill que representaven les esquerdes aparegudes a les parets. En aquest sentit, l'Ajuntament s'ha fet càrrec de reallotjar temporalment els veïns, fins que es facin els treballs pertinents i els desallotjats puguen tornar a casa seua. Els bombers van rebre l'avís a un quart de cinc de la tarda, i hi van treballar dues dotacions durant una hora.

>Reparació a Tortosa

D'altra banda, l'Ajuntament de Tortosa ja ha restablert el pas dels vianants pels porxos de la plaça Constitució, un cop ha estat reparada la desviació d'una de les columnes, provocada per un accident de trànsit la matinada del 3 de maig passat. La reparació ha estat a càrrec dels propietaris de l'edifici, que va haver de ser apuntalat per motius de seguretat.

El Punt (20-Maig-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta